Acciona, boat boat sing nggunakake energi terbarukan

La energi terbarukan Bisa digunakake ing macem-macem wilayah lan salah sawijine wilayah yaiku ing regattas. Penyajian kapal sing bakal dadi kapal layar pertama sing nggunakake energi terbarukan kanggo dilayari, digawe anyar, anyar sing apik banget sing saiki wis ditampilake ing Barcelona lan bisa uga menehi pengaruh sing apik ing masa depan ing jangka menengah lan jangka panjang.

Este prau layar diarani Acciona bakal dadi sing pertama nggunakake energi terbarukanlan supaya bisa melu ing regatta, kasunyatan sing nyenengake kanggo ningkatake panggunaan terbarukan lan sarana transportasi sing nggunakake energi ekologis, kaya dene prau layar eksklusif iki sing saiki wis ditampilake ing Barcelona babagan regatta lan sing mesthi wae dadi sensasi amarga minangka energi anyar sing bisa dianyari ing jagad kapal layar lan kapal.

Yaiku prahu layar sing ora bakal nggunakake energi kajaba bisa dianyari, ing kasus iki bakal nggunakake energi angin bebarengan karo fotovoltaik, saengga bisa ngidini kapal layar bisa navigasi kanthi bener. Iki minangka kemajuan cilik ing renewable energies, sing bisa duwe macem-macem panggunaan lan sing paling apik, bisa njaga lingkungan supaya tetep kondhang kanthi nyimpen emisi polusi.

Mesthi wae solusi bisa ditawakake supaya sawetara alat transportasi bisa nggunakake energi terbarukan, ing prau iki prau layar modern sing bakal melu regatta lan mung nggunakake energi terbarukan.

Photo: Flickr


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.