Lampu lalu lintas ekologis

Lampu lalu lintas minangka bagean saka prasarana sing dibutuhake ing saben kutha supaya bisa pesen lalu lintas lan sirkulasi wong lan kendaraan kanthi harmoni. Ing jaman saiki, macem-macem proyek lan sistem wis dikembangake kanggo entuk lampu lalu lintas ekologis.

Sawetara desain lan teknologi ramah lingkungan sing inovatif yaiku:

  • Lampu lalu lintas ing wit-witan: Desain iki ngidini lampu lalu lintas nirkabel dipasang lampu sing dipimpin ing wit. Tanpa nglarani utawa ngowahi tuwuh normal wit kasebut. Kauntungan teknologi iki sing dikenal minangka Weareable Signal yaiku ora prelu nyelehake cagak sing bisa ngowahi lanskap. Lampu lalu lintas jinis iki ora mung kanggo endi wae, nanging bisa migunani kanggo wilayah sing sensitif lingkungan.
  • Lampu lalu lintas tenaga surya: Ana model lampu lalu lintas sing duwe solar panels sing nyedhiyakake energi kanggo dienggo, sing migunani banget yen ora mandhiri jaringan listrik Amarga ngadhepi pemotongan listrik lan lampu-lampu lalu lintas sing ora aktif, mula ana kerusuhan ing lalu lintas sing bisa nyebabake kacilakan.
  • Lampu LED kanggo lampu lalu lintas: Sampeyan bisa ngganti lampu pijar umume lampu lalu lintas duwe lampu sing dipimpin saengga energi bisa ngirit nanging uga nyuda Emisi CO2. Iki minangka pilihan sing paling irit amarga mung lampu sing diganti, struktur liyane tetep padha.

Sawetara kutha Eropa wis wiwit nggunakake lampu lalu lintas ijo kanthi sawetara ciri kasebut, sing wiwit saiki positif banget ngirit energi, nyuda emisi lan ing ndhuwur kabeh ngirit akeh dhuwit saben taun.

Kutha modern lan sustainable kudu nggunakake teknologi ing infrastruktur kutha tenogo resik lan nggunakake energi paling sithik sajrone operasine.

Transformasi kasebut bertahap, nanging kita kudu pindhah menyang kutha-kutha sing luwih ijo ing kabeh wilayah, diwiwiti kanthi lampu lalu lintas minangka langkah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.