Kursi modern lan ekologis

Desain sansaya kasengsem produk sing ramah lingkungan lingkungan. Tuladhane yaiku Emilie Voirin sing wani nerjemahake kursi emblematis lan misuwur banget, mula dheweke nggawe versi produk kasebut kanthi sustainable.

Iki digunakake kanggo proyek iki bahan alami kaya rotan lan pring kanggo versi anyar kursi Panton, kursi Thonet no 18 lan kursi LCW lan kursi meneo.

Model kursi klasik iki diadaptasi supaya bisa lestari lan ekologis wiwit bahan sing digunakake biodegradable.

Yen kita pengin ngapresiasi perabotan anyar iki, kita kudu mampir studio ing London.

Ana ide sing apik kanggo ngrancang kursi kasebut, nanging nggunakake kriteria lingkungan amarga dadi salah sawijining tren paling penting saiki yaiku desain berkelanjutan. Kursi anyar iki modern lan diadaptasi ing abad kaping 21 nanging ora kalah karo gaya klasik lan nilai estetika sing diduweni.

Milih perabotan ekologis minangka pilihan sing kudu dipilih konsumen ing pasar. Ana akeh desain sustainable ing kabeh jinis produk nanging ing mebel pasokan produk kasebut saya akeh.

Dheweke mung mebel sustainable nalika digawe nganggo bahan alami sing bisa dibiji 100% lan awet banget. Kayu ekologis kudu disertifikasi kanggo mesthekake yen dudu produk deforestasi alas lan alas.

Yen kita pancen kepengin ngurus lingkungan, kita bisa ndhukung wong-wong sing entuk produk organik kanggo nyuda pengaruh lingkungan sing negatif saka produksi barang.

Yen kita kudu tuku prabotan, luwih becik milih prabot sing diprodhuksi kanthi sustainable amarga umure bakal suwe lan uga dijamin yen digawe kanthi kriteria lingkungan sing apik.

SUMBER: Pendhudhuk


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Prajurit_27 ngandika

    Aku mikir produk sing nganggo rotan lan pring apik banget, yen sampeyan duwe model liyane, kirim gambar menyang email.