Kulkas paling ijo ing pasar

ing kulkas utawa kulkas Iki minangka peralatan rumah tangga sing dibutuhake ing omah kanggo njaga panganan tartamtu.

Piranti kasebut mesthi disambungake karo arus listrik konsumsi listrik bisa dadi dhuwur.

Kanggo sawetara taun saiki, model saka kulkas sing ramah lingkungan utawa lingkungan. Iki tegese energi banget, mula bisa diidini ngirit lampuKajaba ora maneh nggunakake gas polusi kayata CFC lan bahan-bahan mbebayani liyane, nggunakake bahan daur ulang ing antarane ciri liyane.

Umume merek lemari es wis nambah lan nyuda konsumsi listrik, nanging liyane wis maju lan entuk produk sing ramah lingkungan, sawetara conto yaiku:

  • Kulkas Sub-Zero BI-30UG: Piranti iki digawe saka lawang kaca, luwih efisien amarga nggunakake kurang energi saka bohlam 100 watt. Kulkas iki diwenehi rating Energy Star lan kira-kira ngentekake $ 49 saben taun. Model iki uga bisa diluncurake, desaine modern banget nanging ing ndhuwur kabeh efisien.
  • Kulkas Maytag Ice20 MFI2670XEM: Kulkas iki duwe papan panyimpenan sing apik, nggunakake kurang saka bohlam 60 watt, duwe lampu es kanggo lampu internal, minangka piranti kanthi ciri khas sing apik.
  • Bosh B26FT70SNS: Model kulkas iki entuk kualifikasi Star Energy kanggo efisiensi lan hemat energi, kabeh lampu LED lan uga duwe kontrol Eco sing ngidini ngatur konsumsi energi.

Iku mung sawetara model kulkas sing ramah lingkungan, yen kita mikir tuku, kita kudu ndeleng tawaran ing pasar lan milih sing paling cocog karo kabutuhan.

Kulkas iki luwih larang tinimbang sing biasa, nanging regane larang regane amarga nggunakake rega kasebut diamortisasi karo tabungan sajrone gunane.

SUMBER: Ecofriend


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.