Kulkas greenfreeze

El kulkas utawa kulkas amarga alat iki dikenal ing negara liya, iku salah siji sing paling penting energi mbuwang omah amarga digunakake terus-terusan.

Ing peralatan ekologis utawa lingkungan loropaken kita temokake ing teknologi greenfreeze sing ngirit nganti 80% energi dibandhingake karo kulkas umum.

Teknologi iki dikembangake dening Greenpeace ing taun 1992 sing ngatur desain kulkas tanpa nggunakake hidrofluorokarbon (HFC) sing gas banget bisa ngrusak lan ngrusak lapisan ozon saliyane kanggo nyumbang kanggo pangowahan iklim.

Nanging teknologi greenfreeze nggunakake gas  propane lan butane minangka bahan pendingin sing ora ngasilake polusi lingkungan. Nanging uga luwih efisien lan ngirit energi dienggo saben dinane.

Luwih saka 400 yuta kulkas kanthi teknologi greenfreeze sing diproduksi dening macem-macem merek wis didol ing saindenging jagad wiwit diluncurake.

Isih adoh saka kabeh lemari es nggunakake teknologi iki amarga ing pirang-pirang negara, isih sah nggunakake HFC nganti 2015, minangka tanggal maksimal.

Nanging kita minangka konsumen ora bisa ndhukung iki teknologi sing efisien lan ekologis supaya terus berkembang ing saindenging jagad kanthi entuk nalika kita butuh. Ndeleng label lan golek informasi babagan prabot sing dibutuhake, iku penting supaya bisa milih sing paling ekologis lan ekonomis.

Tip sing gampang ngirit energi yaiku nemokake kulkas adoh saka sumber panas ing pawon amarga yen nganti 15% luwih saka energi.

Transformasi teknologi konvensional lan polusi bisa diganti kanthi sing luwih ekologis, nanging mbutuhake upaya maneka sektor sosial kanggo nggayuh tujuan kasebut.

Yen kabeh peralatan listrik kalebu ekologis, utamane kulkas, bakal nyegah ton gas polusi saka swasana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.