Kondisioner surya

Produk sing ramah lingkungan dadi umum ing kabeh bidang, nanging minangka salah sawijining sektor sing ngupayakake ngrancang lan nggawe peralatan liyane. ekologis iku salah siji saka peralatan listrik. Nyuda pangeluaran energi, tanpa kelangan kualitase minangka tantangan sing kudu diadhepi perusahaan.

Conto sing positif banget yaiku merek LG sing taun 2010 iki wis nampilake AC, peralatan iki minangka bagean saka produk anyar sing tekan pasar nggunakake renewable energies.

Model saka Kondisioner LG yaiku F-Q232 LASS Nduwe panel surya internal sing bisa ngasilake listrik yen sampeyan butuh. Iki minangka sing pertama nggunakake teknologi iki.

Kondisioner hawa iki ramah lingkungan amarga kalebu hibrida, yaiku nggunakake energi listrik lan energi sing digawe panel surya.

Peralatan kasebut bisa nyuda jumlah emisi karbon dioksida kanthi kira-kira 212 kg sajrone 10 taun. Kapasitas ngasilake 70 watt saben jam.

La efisiensi energi iku apik uga nyuda biaya listrik.

Produk iki bisa dituku ing macem-macem negara lan kanthi biaya seimbang antara kualitas lan kinerja peralatan kasebut.

Dadi ing ngarep teknologi ijo Iki minangka salah sawijining papan saka perusahaan iki sing rencana terus nggawe lan ningkatake teknologi supaya urip masarakat tetep kepenak nanging kurang pengaruh lingkungane.

Mesthi wae perusahaan lan merek liyane bakal ngetutake panggunaan energi sing resik lan bisa dianyari ing saben dinten.

Kanggo mbalikke kahanan lingkungan sing alus, prelu komitmen saben wong, mula perusahaan sing penting duwe tanggung jawab lan ngupayakake nggawe produk loropaken kanthi lingkungan, minangka langkah sing apik kanggo ningkatake kesehatan planet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Wilo vargas ngandika

    ngendi aku bisa entuk produk iki sing aku kasengsem ing endi utawa karo sapa aku bisa komunikasi

  2.   Ricardo ngandika

    Aku pengin tuku acod udara Lg, kanthi panel surya