Rentang gas utawa listrik

Saiki ana sawetara jinis teknologi pawon ing omah. Sing paling umum yaiku kompor gas lan pawon listrik.

Nanging ngluwihi karakteristik masing-masing, sadurunge milih, sampeyan kudu mikir endi sing paling ekologis lan sing paling murah.

Kompor listrik ing pirang-pirang negara entuk pandherek amarga luwih estetis, aman kanggo bocah, gampang diresiki, regane ora beda karo gas, ing antarane kualitas liyane.

Nanging kaluwihane kompor gas yaiku konsumsi, amarga dietung yen gas sampeyan bisa ngirit antara 30% nganti 50% tinimbang panggunaan kompor listrik.

Kompor listrik minangka alat sing paling larang listrik.

Listrik luwih larang ing umume negara tinimbang gas, mula kompor listrik sing digunakake kanthi rutin bisa nambah konsumsi energi kanthi dramatis. tagihan listrik.

Umumé, disaranake tuku kompor gas amarga luwih efisien lan luwih murah kanggo kulawarga sing nggunakake alat kasebut kanthi luwih akeh.

Nanging sing nganggep kompor listrik luwih becik bisa nyuda konsumsi listrik yaiku kanthi sistem tenaga surya kanggo menehi ganti rugi kanggo biaya tambahan nanging bisa diganti tenaga surya.

El ngirit energi Kudu dadi aspek sing kudu dipikirake sadurunge tuku piranti lan peralatan kanggo omah.

Yen kulawarga utawa individu ora nggunakake kompor banget, bedane kompor listrik lan gas bisa uga kurang.

Sadurunge tuku, kita kudu golek informasi babagan produk kanggo sinau babagan kualitas, daya tahan, nanging uga konsumsi lan efisiensi energi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Antonio Vera Putih ngandika

    Pitakonane yaiku pinten bahan bakar sing digunakake kanggo nggodhok liter banyu nganggo listrik saka tanduran termoelektrik lan pira methane.

  2.   bracho ngandika

    sing ala tenan! ora sumur …… .. Kompor gas paling efisien !!!!!!!!!

    1.    Xiomara Cruz Rodriguez ngandika

      Persis, gas luwih murah lan mulane pangguna terus milih, nanging kanggo efisiensi energi, listrik luwih unggul!

  3.   ivan ngandika

    Kayane kompor gas duwe desain sing luwih apik, mung ana sing kudu sampeyan ganti botol, nanging luwih murah yen sampeyan duwe omah lan sampeyan bakal nyewa ing akhir minggu, mula ojo nganti kakehan invoice cahya.

  4.   jero ngandika

    apa bedane saiki lan sadurunge nanging aku seneng informasi !!!!