Kerajinan nganggo bahan daur ulang

kerajinan nganggo bahan daur ulang

Ana macem-macem cara kanggo njupuk kauntungan saka bahan sing ora bakal digunakake maneh. Salah sijine yaiku nindakake kerajinan nganggo bahan daur ulang. Kerajinan iku gampang yaiku ngidini sampeyan ngirit ing wektu sing paling angel ing ekonomi. Kajaba iku, kita bisa nggawe kerajinan nganggo bahan daur ulang ing omah tanpa kudu tuku apa-apa uga kanthi bantuan kulawarga lan kanca.

Ing artikel iki, kita bakal menehi katrangan babagan kriya sing paling apik kanthi bahan daur ulang lan kepiye cara sampeyan nindakake.

Kerajinan nganggo bahan daur ulang

lampu karo botol

Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit ing omah, luwih becik nggawe kerajinan nganggo bahan daur ulang. Iki minangka cara sing cukup murah kanggo nggawe perabotan omah sing digawe dhewe. Kajaba iku, gaya iki mbantu kita adaptasi karo selera. Kita uga bisa nggawe piranti sing praktis lan migunani kanggo omah. Yen nambah kabeh babagan nggawe kerajinan nganggo bahan daur ulang, kita uga bakal ngirit dhuwit lan nyuda pengaruh lingkungan sing diprodhuksi.

Sampeyan mesthi duwe botol kaca, koran lawas, lsp. Kita ora nindakake apa-apa, nanging mbuwang menyang wadhah. Thanks kanggo ide sing bakal diwenehake, sampeyan bisa menehi bahan iki urip kaping pindho.

Kerajinan nganggo bahan daur ulang kanggo dekorasi omah

ide kerajinan nganggo bahan daur ulang

Ayo goleki apa kerajinan utama kanthi bahan daur ulang sing bisa ditindakake kanggo dekorasi omah. Kerajinan kasebut Pancen gampang, gampang dideleng, lan regane murah banget. Nyatane, sampeyan bisa ngganti tampilan umume umume nganti pirang-pirang kali tanpa mbuwang dhuwit akeh. Ayo deleng apa kerajinan kasebut.

Lampu karo botol plastik

Iki minangka salah sawijining kerajinan paling gampang lan fungsional sing nggabungake kreativitas saben wong kanthi gaya sing bakal digawe. Kajaba iku, mbantu nyandhang kabeh sudhut omah kanthi gaya sing cukup tanpa kudu mbayar dhuwit. Ora mung ngirit dhuwit, nanging uga mbantu lingkungan kanthi menehi botol plastik urip kaping pindho.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu ditindakake yaiku ngecet botol kanthi warna sing dikepengini lan nambah layar menyang game. Uga ora mung bahan sing bisa digawe lampu. Uga bisa digawe nganggo panci, bir utawa kaleng minuman ringan. Kanggo nggawe lampu kasebut, sampeyan mung kudu kosong, bor kanggo nggawe bolongan, cat sing dibutuhake lan lampu sing ana ing rantai. Lampu iki padha karo sing digunakake kanggo wit Natal.

Rak, teka-teki, gulungan lan lampu

Ban daur ulang minangka salah sawijining sampah paling akeh ing wilayah kutha. Sampeyan bisa uga duwe ban lawas lan sampeyan bisa nggawe rak sing asli. Rak iki cocog kanggo diselehake ing garasi utawa kanggo ruangane bocah. Mung nganggo ban, sawetara papan kayu lan katrampilan DIY sampeyan bisa duwe rak buku. Sampeyan bisa menehi warna kanthi alami utawa nglukis kanthi warna liyane.

Mesthi sampeyan wis kelangan teka-teki ing laci kanthi potongan sing ilang utawa sampeyan wis rampung kaping pirang-pirang. Bisa digunakake kanggo entuk desain sing apik banget. Desain kasebut uga duwe akeh aplikasi. Contone, sampeyan bisa nggawe tokoh kayata mahkota sing ideal kanggo wit Natal.

Uga bisa daur ulang spol benang sing wis digunakake pirang-pirang taun sajrone njahit. Kanthi utas sampeyan bisa nggawe kerajinan kayata gambar hiasan kanggo omah.

Got lan parutan pawon uga bisa digunakake kanggo nggawe kerajinan nganggo bahan daur ulang. Peralatan kasebut duwe sawetara kagunaan liyane kajaba parut keju lan sayuran liyane. Dheweke bisa dadi cocog kanggo nggawe lampu lan katon apik banget. Sampeyan bisa nindakake perkara sing padha karo got pawon lan peralatan liyane. Sampeyan mung kudu nyelehake peralatan ing plafon lan bohlam ing njero ruangan. Bakal duwe efek sing apik banget.

Kerajinan nganggo bahan daur ulang: njupuk kauntungan saka obyek lawas

dekorasi nganggo bohlam

Pot kembang minangka barang sing ditinggalake ing omah sing ana tanduran utawa kebon ing njero ruangan. Sampeyan dudu pertama kali ndeleng bolam sing dilebokake ing pot kembang. Kanggo nindakake iki, kita bakal nggunakake bohlam sing wis rusak sing wis lawas saka filamen. Bolam iki pancen wis lungse, nanging bisa diwenehi urip kaping pindho. Bahan-bahan sing dibutuhake kanggo nggawe pot nganggo bohlam lampu yaiku: lampu bohlam, tang lan silikon panas. Materi pungkasan iki pancen opsional.

Pisanan sing kudu kita lakoni yaiku nyopot tutup bohlam lan kanggo iki kita bakal nggunakake tang. Sawise mbukak bolam, kita copot potongan tengah sing wernane ireng. Biasane potongan tengah iki ana ing sisih ndhuwur kastil. Yen wis dicopot, kita bakal menehi potongan nganggo tang sing padha supaya bisa mecah kaca cilik iki. Potongan kasebut minangka sing tanggung jawab nyekel filamen sing bakal digunakake. Mbok menawa iki sing paling angel yaiku kerajinan amarga sampeyan kudu peka karo wilayah iki. Iki minangka potongan sing alus lan yen kena banget kita bisa ngilangi bohlam.

Nalika pecah kaca tengah, kita nyoba ngilangi kabeh keliling bunder kasebut. Mangkene carane kita bisa mbusak kabeh pucuk sing bisa ditemtokake sawise jotosan. Kanthi bagean sing diputer ing njero, bakal tetep bebarengan karo filamen ing njerone bohlam. Saiki wayahe ngeterake dheweke. Cara paling apik kanggo nyelehake bohlam yaiku terbalik lan Coba swab katun sing dicelupake karo alkohol kanggo ngresiki kabeh kaca bohlam, ing njero lan ing njaba.

Yen kita pengin bohlam, kita kudu njupuk bedhil silikon lan nyelehake pirang-pirang globe ing sisih ngisor. Kita uga bisa nggunakake luh silikon adhesif dhewe. Langkah pungkasan yaiku nyelehake kembang ing njero lan sampeyan bisa nyelehake tanduran alami kanthi tiruan banyu utawa kain utawa tanduran plastik. Yen sampeyan pengin digantung, kita mung butuh ari katun kanggo mbungkus tutup lan dilebokake ing pojok ruangan.

Muga-muga kanthi informasi iki, sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan kerajinan paling apik kanthi bahan daur ulang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Anonim Otter P ngandika

    AKU INGIN KOWE CARANE KERJA RAHMAT Amerga aku wis nganti dina Kamis iki kanggo nindakake lan amarga padha ora nindakake prosedur aku durung nindakake, amarga saka kesalahan sampeyan bisa entuk 1.0 ing TRADE lan DUVERSE MATER. JERK, aku mung pengin ana sing wis kelakon saben wong.