Kembang mangsa

kembang mangsa

Ana akeh wong sing ora nang ing kembang mangsa amarga dheweke mikir yen kadhemen banget lan frost ora bakal ditampa, nanging kita kudu nggatekake manawa alam kaget saben dina lan ora ana keraguan manawa mekar saben musim kanthi cara iki. Kembang iki cukup kuwat ora mung kanggo nahan hawa adhem, nanging uga nduweni daya kanggo mekar ing kadhemen. Iki minangka kembang saka bahan sing beda-beda, nanging kaya alus lan ayu kaya ing sasi panas.

Ing artikel iki, kita bakal ngomong karo sampeyan babagan kembang musim dingin sing paling apik kanggo dekorasi omah lan njaba.

Kembang mangsa

kembang mangsa cantik

Bellis

Bellis minangka ramuan kanthi kembang sing misuwur ing roset bunder. Kembang ditutup ing wayah wengi lan mbukak maneh ing wayah esuk. Ing Eropah Tengah, tanduran iki liar. Werna bisa saka abang, koral, putih, maroon, utawa putih sing dicampur karo warna kasebut.

Matthiola

Kembang sing spektakuler uga ngetokake aroma sing nyenengake lan umum ing cekungan Mediterania lan ing kebon, malah ing wangun wildest ing lapangan. Kembang kasebut mbentuk klompok warna-warna cerah kayata lilac, abang utawa jambon.

Tulip

tulip

Sanajan katon yen tulip minangka tanduran musim semi-musim panas, owah-owahan genetis sing kedadeyan liwat hibridisasi nyebabake tulip mekar luwih awal saben wektu, lan minangka bukti, bisa uga bohlam sing paling akeh digunakake kanggo nghias kebon kita ing musim dingin.

Kembang kasebut minangka hermaprodit lan biasane duwe 5 kelopak, sing luwih nghias tanduran nalika ditutup. Nyebataken wanita Allie, lan saiki aku ngerti apa.

Kembang Tembok

Wallflower minangka tanduran cilik sing akeh banget ing Eropa lan wis pirang-pirang taun teka ing kutha-kutha kanggo tuwuh pot lan dekorasi loteng kita kanthi kembang kanthi warna sing cerah. Dheweke kalebu saka putih, jambon, lilac. Kembang kasebut mbentuk kluster cilik, masing-masing dumadi saka papat kelopak sing wernane padhang, kayata abang, jambon, biru, utawa putih. Kembang Alelí uga nduweni aroma sing nyenengake lan enak.

pelargonium

Pelargonium minangka tanduran sing biasane katon gantung ing balkoni omah, nanging nalika narik perhatian, nalika musim salju tiba, kita terus ndeleng kembang sing apik banget, warna-warni lan apik banget, ing pot lan ing lemah, tahan lan sithik banget. . Dheweke meh ora ana macem-macem, abang, jambon, koral, ungu, lilac, lan macem-macem kombinasi warna. Gampang tuwuh lan nyebar saka potongan, minangka salah sawijining favorit kanggo dekorasi jendela lan balkon kutha.

wungu natal

Iki minangka tanduran musim dingin sing khas lan amarga ora tahan panas, mula aku ngetutake. Tanduran pot kudu gedhe lan jero, mbayar manungsa waé kanggo iyub-iyub ing mangsa panas, mbayar manungsa waé kanggo Kelembapan lemah, bunches cilik, lan ngganti werna.

Primula

purwaka

Kembang kasebut ora akeh, nanging amba lan amba lan beda. Ing tengah katon lan jantung saben kembang dihiasi karo cincin kuning sing apik banget.

Stroberi

Wangun kembang musim dingin sing apik iki padha karo kembang musim dingin liyane sing ngelingake kita akeh kembang lili, nanging ora kaya iki, bentuke luwih cekung lan ora ana bintik-bintik ing njero. Kajaba iku, kelopak mbukak kanthi simetris, yen warnane surem, lan ukurane luwih cilik tinimbang kembang bakung. Kembang cilik iki tuwuh ing tengah musim dingin lan menehi tandha jambon.

Galanthus

Kembang musim dingin liyane sing alus lan apik diarani snowdrops, kanthi kembang putih sing nggumunake sing katon digantung saka batang sing kuat. Dheweke minangka tanduran sing luwih seneng teduh lan ora nggumunake yen dheweke mekar ing salju. temtunipun, kembang mangsa ing kabeh aturan.

Jamu bulbous cilik, khas musim dingin. Wektu kanggo nandur bolam ing kebon yaiku ing musim gugur, antarane September lan Nopember, kanggo ndeleng dheweke mekar ing tengah mangsa. Malah bisa tahan suhu ing ngisor -10 ° C. Dheweke seneng lemah sing abot, lembab, teduh.

Mikirake

Ing musim dingin, kembang kasebut, kanthi kelopak sing alus, bisa mekar kanthi warna sing luar biasa lan larang regane. Apa stands metu wis mesthi dadi pusat, lan carane kembang peteng.

Torvisco saka Pyrenees

Desaine mbokmenawa paling gampang. Kelopak papat nyebar kanthi bentuk berlian lan ukurane cilik, nanging warnane mesthi narik kawigaten. Kita bisa mbandhingake warnane karo bougainvillea sing mekar nalika musim panas. Werna abang ungu alus kanthi warna lilac tegese kembang iki saya populer.

Poinsettia

Sajrone preian, kembang sing paling populer yaiku poinsettia. Saliyane minangka kembang tradhisional, warna-warna sing nyenengake uga narik banget. Sawetara kembang sing bisa mancarake warna sing kuat saka kelopak.. Iku abang banget penetrating sing kadhangkala sampeyan kudu katon adoh. Kembang iki beracun kanggo kucing, mula sampeyan kudu ngedohi kembang kasebut, utawa bisa dadi ala utawa kucing bakal mbuwang.

Kembang aster Afrika

Daisy prasaja sing putih kanthi ati kuning, lan sanajan ayu banget, macem-macem aster sing muncul ing saindenging jagad pancen apik tenan. Kita duwe daisies Afrika, sing duwe kuning lan oranye sing kuwat. Kajaba iku, ing jero peteng, sing ndadekake warna-warna kasebut luwih katon.

biola

biola

Iku kaya campuran pansies lan primroses. Kelopak cilik, amba lan wavy, kanthi warna sing kuwat. Kembang cilik iki dihargai amarga warna sing luar biasa lan cara sing seragam.

Primavera

Anehe, kembang mangsa iki diarani musim semi. Kita seneng amarga katon kaya primrose sore, nanging luwih gedhe lan duwe pusat fuzzier. Kaya-kaya wis ditarik ora teratur. Iki menehi sentuhan sing apik lan warni, utamane amarga ana macem-macem warna lan kabeh padha banget.

Calendula

Kembang iki apik tenan amarga bisa dekorasi meja pesta, korsase, buket hadiah lan nggawe minyak atsiri sing enak. Nyempurnakake kulit lan mbantu kita ningkatake kesehatan internal lan eksternal. Iki minangka kembang sing bisa dipercaya kanggo macem-macem keajaiban.

mimosa

Dheweke katon alus dibandhingake karo mimosa amarga katon asli kembang iki. Nalika mekar, kelopak sing ramping wiwit mbukak lan banjur nyebar ing corolla kanggo mbentuk kembang sing apik banget kanthi penampilan sing nggumunake, warna sing luar biasa lan aroma ungu sing lembut.

Gondok

Kembang sing bisa mekar ing mangsa utawa musim semi. Iki minangka tanduran bulbous perennial sing ing musim dingin menehi aroma sing enak kanthi sentuhan sing eksotis lan ora bisa dilalekake. Sampeyan bakal weruh kembang mbukak kaya lonceng cilik lan dadi kaendahan sejati. Dianjurake kanggo njaga ing jero ruangan ing mangsa, lan ing musim semi sampeyan bisa nyimpen ing jero ruangan lan ing njaba, gumantung saka suhu. Nalika milih, elinga yen ana pirang-pirang warna (biru, ungu, abang, jambon, kuning, oranye lan putih).

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau babagan kembang musim dingin lan karakteristike.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.