Karpet alam lan ekologis

Dina iki ana jumlah akeh produk organik ing pasar utamane kanggo omah.

Konsumen golek opsi alami kanggo produk sintetis lan buatan. Salah sawijining barang sing paling gampang diganti yaiku karpet serat sintetis utawa dening alam liyane.

Ana sawetara karpet ekologis digawe nganggo serat sing beda kanggo milih kayata:

  • Serat klapa, benang iki bisa digunakake kanggo ruangan domestik utawa umum, nawakake macem-macem warna lan warna. Keuntungan gedhe saka jinis iki yaiku biodegradable, hypoallergenic, ora ngrusak serangga lan ngatur kelembapan lingkungan. Benang klapa biasane dicampur karo liyane serat alami kanggo nggayuh produk sing luwih apik nanging tetep nduweni ciri sing paling apik.
  • El jute yaiku ... a bahan alami lan biodegradable, digunakake kanggo nggawe permadani ekologis. Jut bisa digunakake kanggo nggawe karpet dhewe utawa dikombinasikake karo kain liyane kayata katun, sisal, serat klapa, benang kertas, lan liya-liyane. Jute ing karpet menehi tekstur sing alus lan katon anget, efektif kanggo transit entheng lan medium.
  • Karpet karpet paling ora dikenal nanging karpet banget yaiku karpet kertas Finlandia sing diarani kertas kayu, sing digawe saka 86% kertas lan katun 14%. Minangka produk anyar, nanging mbaka sethithik bakal dadi luwih populer.

Pilihan ekologis liyane yaiku serat abaca, pring, rumput laut lan alang-alang sing dicampur karo katun, wol lan liya-liyane. benang alami.

Sampeyan kudu ndeleng label ing karpet kanggo ngerti serat sing digawe.

Ora dadi masalah manawa digawe nganggo tangan utawa nganggo mesin, sing penting banget bahan kasebut bisa dibiodegradasi lan digawe nganggo serat alami tanpa bahan kimia.

Sampeyan bisa uga tuku karpet kanthi kualitas apik sing dekoratif lan ramah lingkungan mula ana macem-macem pilihan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.