Kutha modern

ing kutha Iki minangka situs sing ngalami pangowahan miturut macem-macem proses sing kedadeyan, cara komunitas kasebut diatur lan saya suwe.

¿Apa sing diarani kutha modern?? Apa syarat sing kudu dibutuhake kanggo nyukupi kabutuhan pangguna lan banjur ramah lingkungan? Ayo dideleng sabanjure:

Karakteristik kutha modern ing abad kaping XNUMX

Kutha ekologis modern

Saiki ana kecenderungan tartamtu kanggo modernisasi kutha, nanging kanggo nggayuh tujuan kasebut, aspek dhasar tartamtu kudu dipikirake sing mbedakake kutha. kutha modern sing mundur liyane kayata:

  • Tinjau lan yen perlu, ganti bentuk organisasi lan panggunaan wilayah kutha.
  • Ngluwihi layanan umum kanggo kabeh masarakat kayata banyu ngombe, layanan saluran pembuangan, listrik, internet, gas, lan liya-liyane.
  • Ningkataké bangunan ekologis bangunan utawa omah anyar uga reformasi utawa mulihake sing luwih tuwa supaya luwih lestari.
  • Matriks energi kudu direncanakake adhedhasar renewable energies lan iku macem-macem. Saliyane promosi panggunaan tenogo resik kaloro ing bentuk domestik nanging uga kanggo industri.
  • Pelestarian ruang ijo kudu dipromosekake lan panyambungane bakal ditambah yen ora ana.
  • Investasi lan berkembang strategi kanggo mobilitas sustainable ing kutha-kutha lan kanggo promosi lan ningkatake transportasi umum, sepeda lan sarana ekologis liyane.
  • Prioritasake nggunakake teknologi hemat energi lan hemat energi.
  • Mromosikake ngirit energi lan panggunaan energi sing nyoto ing kabeh wilayah kutha.
  • Ajar babagan masalah lingkungan ing pendidikan formal lan informal babagan cara ngrawat lingkungan lan pola konsumsi apa sing kudu diowahi.
  • Gawe program sing lagi aktif Daur ulang kabeh jinis bahan.
  • Nindakake tumindak lan kabijakan sing nyuda ketimpangan sosial lan kemlaratan.

Iki minangka aspek utama sing kudu digayuh kanggo entuk a kutha modern abad kaping XNUMX.

Ana akeh kutha sing ngupayakake nggayuh kutha kasebut, nanging kutha liya isih adoh, sing mbutuhake keputusan politik lan tekanan saka warga supaya bisa nggayuh.

Iku cukup tantangan ngowahi inti kutha dadi kutha modern kanthi kahanan urip sing layak kanggo wong sing nglindhungi lingkungan lan ngreksa sumber daya kanggo generasi mbesuk.

Apa sampeyan bakal nambah poin menyang dhaptar karakteristik sing kudu ana ing kutha modern?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.