Jinis transportasi apa sing paling efisien kanggo Uni Eropa?

sarana transportasi sing luwih efisien

Nalika milih transportasi saka sawijining papan menyang papan liya, kita kudu nganggep konsumsi bahan bakar, emisi menyang swasana, rega bahan bakar, jarak perjalanan, lsp. Kanthi cara iki, kita bisa milih sarana transportasi sing paling efisien.

Ing kasus iki, kita bakal nindakake panelitian cilik lan evaluasi sarana transportasi sing luwih efisien lan kurang polusi kanggo lelungan antarane kutha-kutha ing Eropa. Apa sampeyan pengin ngerti sing paling apik?

Transportasi

Sarana transportasi EU

Ing Eropa, diproduksi mung 1% saka total emisi gas omah kaca sing diproduksi dening Sektor Transport. Data kasebut diekstrak saka Laboratorium Eko-inovasi ing laporan pertama sing diterbitake babagan tren mobilitas. Laporan kasebut digawe kanthi kolaborasi karo Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Alstom, Transports Metropolitans de Barcelona lan Railgrup lan nuduhake «analisis pentinge inovasi eko kanggo kahanan sektor mobilitas saiki.

Kajaba iku, laporan kasebut nggambarake macem-macem tren lan kasus nyata babagan perusahaan sing nuduhake kepiye inovasi eko nyumbang kanggo nyuda emisi gas omah kaca, yaiku salah sawijine sing nyebabake perubahan iklim. Kita uga duwe tabungan bahan baku lan energi, nambah nilai aspek sing ora ketara sing regane pasar lan minangka strategi sing apik sing menehi untung tumrap perusahaan.

Apa sarana transportasi sing paling efisien?

Transportasi rel paling efisien

Sawise nyinaoni lan ngevaluasi kabeh variabel kasebut ing ndhuwur, laporan kasebut njamin manawa transportasi sepur minangka sistem transportasi darat sing paling efisien lan malah luwih saka maritim. Kanggo nggayuh kesimpulan kasebut, dheweke wis ngetrapake emisi CO2 saben ton sing diangkut. Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, transportasi transportasi sepur kurang saka 1% saka total emisi gas rumah kaca sing diproduksi ing sektor transportasi. Opo maneh, Sektor iki duwe komitmen kanggo nyuda emisi nganti 50% dibandhingake karo nilai 1990.

Tujuan sing paling ambisius yaiku sektor transportasi yaiku ing taun 2050, tujuane duwe kahanan netral ing emisi karbon. Spanyol duwe jaringan sepur sing udakara 15.200 kilometer. Saka jumlah kasebut, 2.322 kalebu garis kecepatan tinggi (Spanyol duwe jaringan kecepatan tinggi paling gedhe nomer telu ing donya). Industri sepur Spanyol ngekspor menyang luwih saka 80 negara. Luwih saka 50% ekspor perusahaan cilik lan menengah Spanyol (UKM) sing dituju kanggo negara-negara Uni Eropa.

Kita uga kudu nggatekake manawa jaringan metro ing saindenging jagad iki nampani luwih saka 100 yuta penumpang saben dinane. Prakiraan yen, ing taun 2050, 70% populasi donya bakal urip ing kutha-kutha, kita kudu nggatekake manawa transportasi sepur bakal dadi elemen penting ing masarakat.

Tantangan transportasi sepur

transportasi sepur luwih efisien ing antarane kutha tinimbang plancongan udhara

Laporan babagan tren eko-inovasi ing mobilitas rel ngidentifikasi telung tantangan utama sing kudu diatasi sektor transportasi. Sing pertama, yaiku mobilitas sepur, luwih milih pembangunan berkelanjutan wiwit, amarga emisi gas omah kaca sing endhek, bisa dadi elemen utama. Sing nomer loro yaiku digitalisasi, mobilitas integral lan pengalaman panganggo, amarga teknologi teknologi munggah bakal ngowahi cara nyedhaki mobilitas. Lan sing nomer telu yaiku nggawe sepur lan prasarana sing luwih lestari supaya ora ilang daya saing ing pasar karo unsur sing ora bisa dianyari.

Ngapikake transportasi rel tegese nawakake pengalaman lelungan saben omah menyang para penggunane, ngformalake nilai diferensial dibandhingake karo jinis transportasi liyane. Iki minangka solusi modal paling cepet ing rute Eropa ing antarane kutha, 12% luwih cepet tinimbang pesawat lan kanthi emisi CO 25% kurang2, sanajan masalah gedhe yaiku disintegrasi gedhe sing ana ing ajang internasional.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.