Isolator termal alami kanggo omah kita

para ngirit energi Ing omah kita, manawa ing mangsa adhem utawa musim panas, kudu diwaca sawetara aspek. Nanging salah sawijining sing paling penting kanggo arsitektur yaiku duwe insulasi sing apik kanggo njaga panas utawa adhem lingkungan lan kanthi cara iki nyuda konsumsi kompor utawa AC.

Ngirit energi sing paling cocog digayuh kanthi njaga suhu ruangan sing cukup supaya ora kakehan nggunakake peralatan listrik, sing mbuwang akeh listrik.

Ana nomer akeh bahan insulasi termal nanging luwih becik milih sing alami amarga ekologis, amarga ora duwe bahan beracun, ora polusi lan efektif kaya bahan sintetis.

Isolator termal alami sing bisa dipilih yaiku wol wedhus, kayu, gabus, rami, sprei, kertas lan karton, lan liya-liyane. Saben bisa dicocogake karo macem-macem kebutuhan.

Iki bahan alami luwih murah, luwih gampang lan luwih cepet dipasang.

Yen entuk insulasi termal sing apik ing omah kita, bisa nyegah 60% panas utawa adhem lan nyuda konsumsi listrik nganti 40% saengga tagihan listrik lan gas bakal luwih murah.

Biaya instalasi jinis iki diamortisasi ing wektu sing cendhak banget lan mupangate ora mesthi.

Sampeyan kudu investasi kanggo nambah jampel termal manawa kita mbangun omah anyar utawa kudu nganyari omah sing diduweni. Konsultasi karo arsitek migunani banget kanggo mbantu omah kita dadi luwih energi tanpa kelangan rasa nyaman.

Kanggo nggayuh a omah ekologis Ana pirang-pirang elemen sing bisa diganti lan dilebokake minangka pilihan, nanging insulasi penting kanggo ngirit energi ing kabeh jinis omah.

Kita kabeh kudu nyimpen lan nggunakake kanthi cukup sumber daya alam Ing saben dinane, kanthi ngisolasi omah kanthi becik, kita bisa nyuda polusi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Daniel Jurgeit ngandika

    Aku pengin nampa informasi babagan isolator