Helm sepeda Ecological

Ing sawetara wilayah nalika mlaku-mlaku Sepeda Disaranake nganggo helm supaya ora nyebabake awak dhewe yen tiba utawa kacilakan, utamane kanggo bocah.

Helm sepeda minangka aksesoris sing wis misuwur ing papan-papan sing akeh lalu lintas lan resiko ngalami kacilakan.

Helm plastik didol saben dina, nanging ana produk khusus ing pasar. A helm ekologis kanggo sepeda digawe saka karton.

Merek Kranium nyedhiyakake helm biodegradable lan reusable nanging kanthi tingkat keamanan sing apik.

Hull duwe struktur iga saka karton bergelombang Amarga desaine, tahan banget kanggo kejut amarga luwih akeh nyedhot tinimbang polystyrene, sanajan kayane angel dipercaya.

Karton bergelombang ndhukung pengaruh 4 kali luwih akeh tinimbang bahan liyane, dadi efektif banget kanggo jinis produk iki.

Keuntungan gedhe yaiku produk iki larang lan uga bisa digawe khusus kanggo saben klien supaya pas kasebut sampurna.

Ora ana alesan amarga ukuran sirah ora masalah amarga bisa disesuaikan.

Helm iki diwenehi homolog lan disetujoni kanggo digunakake amarga wis kabukten efektif lan aman banget.

Saiki kita bisa milih helm ekologi sing njaga sirah nanging uga lingkungan wiwit saiki 100% bisa didaur ulang.

Karton minangka bahan ekologis sing mulya lan ekologi sing nduwe aplikasi sing akeh banget lan macem-macem, mula sampeyan kudu nggunakake produk sing ngemot.

Kanggo penggemar sepeda, dheweke bisa milih helm kanthi pengaruh lingkungan sing murah, ekonomis, aman kanggo apa sing dikarepake pengendara sepeda ekologis.

Helm karton nduduhake pentinge nggawe desain sing efisien lan kanthi bahan ekologis sing murah lan paling penting.

SUMBER: Aku weruh ijo


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan Cruz Ortigoza ngandika

    Endi sing bisa tuku?