Ganti mobil saka bensin dadi LPG

ganti mobil saka bensin dadi lpg

LPG utawa uga dikenal minangka gas petroleum cair yaiku bahan bakar adhedhasar gas alam sing duwe efisiensi lan rega murah nanging mbutuhake biaya awal. Ana akeh wong sing pengin ganti mobil saka bensin dadi LPG nanging dheweke ora ngerti babagan peraturan utawa regane.

Amarga alasan iki, kita bakal ngaturake artikel iki kanggo ngandhani apa sing kudu sampeyan ngerti supaya bisa ngowahi mobil saka bensin dadi LPG.

Pangowahan bahan bakar

ganti mobil saka bensin dadi LPG

Gas minyak khusus duwe biaya murah lan pom bensin, sanajan ora ana pompa ing endi-endi. Perlu digatekake manawa kanggo ngowahi mobil saka bensin dadi LPG, standar tartamtu kudu dipenuhi. Transformasi ora bisa ditindakake ing kabeh kendaraan lan Yen sampeyan pengin entuk label ECO saka DGT, kendaraan sampeyan kudu memenuhi sawetara kondisi. Akeh pabrikan sing wis duwe versi macem-macem sing duwe model Autogas sing siyap-siyap kanggo nampa LPG lan bensin. Kajaba iku, bisa ngonversi mobil bensin supaya kompatibel karo gas petroleum cair.

Salah sawijining keraguan sing asring ditindakake yaiku apa sing dibutuhake supaya bisa ngowahi mobil saka bensin dadi LPG. Ing antarane kaluwihan gas petroleum cair bisa ditemokake konsumsi sithik lan regane murah.

Fitur kanggo ndandani mobil saka bensin dadi LPG

tank lpg

Mobil-mobil kasebut minangka kendaraan sing duwe mesin panas lan khusus mesin bensin. Bisa diarani dheweke minangka kendaraan bifuel sing duwe mesin tunggal nanging bisa uga rong bahan bakar. Iki tegese uga duwe tank kanggo macem-macem bahan bakar. Bisa mlaku kanthi bensin utawa kanthi petroleum cair tanpa dingerteni. Mula, ing level teknis, diwiwiti nganggo mobil bensin konvensional.

Tangki bensin cair duwe sawetara ciri teknis sing beda dibandhingake karo sing konvensional. Kahanan teknis kasebut minangka definisi manawa kendaraan kanthi mesin termal bensin bisa diowahi dadi LPG utawa ora. Faktor liyane sing kudu dipikirake yaiku peraturan. Lan sawetara persyaratan lan paramèter sing kudu dipenuhi supaya bisa diowahi dadi gas petroleum cair. Ana sawetara aspek tartamtu sing kudu rinci supaya ngerti yen sampeyan bisa ngowahi mobil saka bensin dadi LPG.

Yen dianalisis ing level teknis, kita bisa ndeleng manawa kabeh mobil bensin sing wis terdaftar wiwit taun 1995 bisa diowahi dadi gas petrol cair. Mung ing model tartamtu sing didhaptar wiwit tanggal iki nganti taun 2001, yaiku sing cocog karo EURO 3 utawa mengko peraturan sing bisa diowahi. Adhedhasar premis kasebut, kudu dipikirake manawa kendaraan kasebut suntikan langsung utawa injeksi ora langsung. Mobil bensin sing duwe sistem injeksi ora langsung bisa diowahi dadi gas petroleum cair kanthi gampang. Konversi bisa digawe ing bengkel khusus. Sing menehi kesulitan teknis lan bisa uga ora bisa diowahi dadi hukuman minyak yaiku model bensin kanthi sistem injeksi langsung.

Alesan kenapa sampeyan ora bisa amarga kendaraan sing wis diowahi dadi petroleum cair digunakake macem-macem injeksi spesifik kanggo LPG. Ing model sing duwe injeksi langsung, tegese injeksi bensin ora nampa bahan bakar nalika kendharaan lagi mlaku nganggo petroleum petrol cair. Nalika kedadeyan kasebut, bisa nyebabake suhu mesin sing akeh banget lan macem-macem masalah. Kendaraan sing duwe LPG pabrik duwe mesin injeksi langsung lan wis nyuntikake injeksi kanggo nahan suhu sing luwih dhuwur.

Ing level teknis, sampeyan bisa ngowahi mobil bensin dadi LPG kanthi injeksi langsung pangowahan kasebut tegese manawa suntik kudu nindakake panas luwih apik uga isolator Teflon kudu dipasang supaya bisa nglawan suhu. Temenan, kabeh iki nggawa biaya awal sing luwih dhuwur.

Rega kanggo ngganti mobil saka bensin dadi LPG

dandan bahan bakar

Kaya sing wis dingerteni, ngonversi mobil saka bensin dadi LPG akeh manfaate, sanajan uga ana kekurangan. Gas minyak khusus nggawe basa butana lan propana. Kasunyatane saya akeh lan pabrik saya akeh sing kalebu ing modele. Lan duwe kaluwihan ekonomi lan lingkungan sing apik sing nyedhiyakake alternatif bensin sing menarik.

Regane mobil padha karo model bensin utawa solar, nanging ing jangka jangka luwih murah. Lan ukuman minyak minangka bahan bakar sing luwih murah tinimbang sing tradisional. Diitung luwih utawa kurang biaya tambahan kendharaan mbayar dhewe nalika pangguna udakara 30.000 kilometer saben taun. Perlu dielingake manawa mobil-mobil kasebut duwe tank loro, mula otonomine luwih dhuwur. Yaiku, dheweke duwe tangki minyak klasik lan bensin konvensional. Amarga iki, dheweke bisa lelungan luwih saka 1.000 kilometer tanpa mandheg ngisi bahan bakar.

Yen sampeyan ora duwe cukup dhuwit kanggo tuku mobil sing wis nginstal LPG, sampeyan bisa ngonversi mobil saka bensin dadi LPG. Sawise sampeyan wis ngira manawa konversi iki duwe bathi, sampeyan kudu pindhah menyang bengkel khusus kanggo nginstal kit sing disetujoni. Iki minangka pembaharuan sing penting, mula dianjurake sawetara minggu sawise nyaring kanggo ngunjungi ITV kanggo verifikasi manawa instalasi wis bener lan pangowahan bisa dilegalisasi. Tangki bensin cair dipasang ing sumur roda cadhangan.

Minangka rega, kencan kasebut beda-beda gumantung saka pamindahan saben kendaraan, nanging umume kalebu antara 1.500-2.000 euro. Instalasi mbutuhake sawetara dina lan gumantung karo jinis kendharaan.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan cara ngowahi mobil saka bensin dadi LPG.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.