Solar Fusion

fusi surya

Energi solar dicampur karo teknologi revolusioner kanggo entuk manfaat paling akeh. Ing kasus iki, kita bakal ngomong babagan Solar Fusion. Iki minangka solusi fotovoltaik omah cerdas generasi sabanjure sing wis diciptakake Huawei. Gagasan revolusioner iki nandheske teknologi sing cerdas lan inovatif supaya bisa nyedhiyakake standar instalasi sing paling gampang lan keamanan sing paling dhuwur lan operabilitas jangka panjang. Tujuan utama Solar Fusion yaiku omah bisa 100% konsumsi dhewe.

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Solar Fusion, karakteristik lan tujuan utama.

Apa Solar Fusion

energi surya ing omah

Huawei ngluncurake solusi fotovoltaik cerdas omah generasi sabanjure "FusionSolar", nandheske teknologi cerdas sing inovatif, nyedhiyakake standar instalasi sing paling gampang, keamanan paling dhuwur lan operabilitas jangka panjang, lan goal punika 100% konsumsi dhewe domestik. Sistem PV rooftop omah kudu nyukupi kebutuhan sing saya tambah akeh kanggo panggunaan dhewe. Kanggo alasan iki, sistem panyimpenan energi sing luwih apik dibutuhake.

Sistem sing dirancang kanggo sing duwe omah lan installer profesional. Pemasang omah kudu menehi sing duwe omah kanthi sistem konsumsi diri sing kuat lan berorientasi ing mangsa ngarep sing njaga efisiensi dhuwur, keluwesan lan instalasi kanthi cepet, lan menehi solusi cerdas sing nyukupi kabutuhan pangguna lan layanan pelanggan, kayata diagnostik remot kegagalan, kanggo entuk luwih akeh. Apik lan kurang pangopènan.

Huawei nggabungake teknologi digital lan internet paling anyar karo teknologi solar omah. Teknologi iki nyedhiyakake sampeyan kanthi optimalisasi generasi energi fotovoltaik, Antarmuka baterei plug-and-play terpadu lan manajemen daya omah sing cerdas.

Ing sistem konsumsi mandiri omah anyar, energi fotovoltaik sing diasilake dening panel surya nyukupi kabutuhan listrik omah ing wayah awan, lan sisa energi sing diasilake digunakake kanggo ngisi baterei banjur dibuwang kanggo nyukupi kabutuhan listrik maksimal. Panjaluk listrik ing wayah wengi utawa awan. Kanthi cara iki, sistem fotovoltaik omah bisa entuk konsumsi diri sing dhuwur lan ngoptimalake panggunaan atap kanggo entuk energi luwih akeh.

Sistem Fusion Solar digawe saka apa?

kaluwihan energi surya ing omah

Sistem kasebut kasusun saka bagean ing ngisor iki:

  • Pusat daya cerdas: Inverter efisiensi dhuwur, kanthi efisiensi 98,6%. Antarmuka panyimpenan energi terpadu bisa langsung digunakake.
  • Pangoptimal baterei fotovoltaik cerdas: 99,5% efisiensi. Ninggalake panel liyane ing saben langit-langit kanggo kinerja sistem sing luwih dhuwur. Instal rak kanthi cepet ing gudang lan wektu instalasi ing langit-langit bakal luwih cendhek. Ngawasi jarak jauh.
  • Sistem Manajemen: gampang ngakses data saka piranti seluler. Laporan proaktif babagan acara lan weker. Manajemen terpusat sistem sel fotovoltaik.
  • Keamanan sel fotovoltaik cerdas: komunikasi karo optimizer liwat MBUS. Ndhukung modul pemantauan lan manajemen wektu nyata.

Baterei cerdas omah LUNA2000 minangka sorotan solusi Huawei ing wektu iki. Baterei nggunakake baterei lithium wesi fosfat kanggo nambah safety. Iki nganggo desain modular lan ndhukung ekspansi daya fleksibel (5-30 kWh). Saben paket baterei duwe pangoptimal daya sing dibangun kanggo ndhukung manajemen pangisian daya lan ngeculake.

Sistem Tata Surya Fusion nyedhiyakake pangoptimal daya fotovoltaik opsional sing bisa mbatesi masalah iyub-iyub omah lan ngaktifake panggunaan sistem fotovoltaik kanthi efektif masang atap arah campuran kompleks.

Miturut perusahaan kasebut, pangoptimal sing dirancang dening Huawei bisa nambah efisiensi energi modul fotovoltaik nganti 30% preduli saka iyub-iyub lan arah efficiency ngisor.

Aplikasi

"fusion solar huawei kab

Artificial Intelligence Driven Arc Fault Circuit Breaker (AFCI) kanthi aktif nyuda resiko geni liwat teknologi nutup kanthi cepet, entuk voltase langit-langit nul lan resiko busur nul, lan entuk proteksi lapisan ganda.

Aplikasi sistem kasebut yaiku atap omah. Sistem manajemen fotovoltaik cerdas nyedhiyakake aliran energi wektu nyata lan maca imbangan energi, uga manajemen kinerja panel fotovoltaik.

Pilihan konfigurasi mode kontrol kalebu maksimum nggunakake dhewe, prioritas liwat output kothak, panyimpenan PV prioritas, prioritas liwat injeksi energi PV keluwihan menyang kothak. Sistem bisa diatur supaya pelanggan kanthi otomatis nggunakake luwih akeh energi nalika rega kurang lan nyimpen kanthi otomatis nalika rega dhuwur.

Kaluwihan energi surya

Ayo ndeleng apa kaluwihan nggunakake jinis energi iki:

  • Iki minangka energi sing resik sing mbantu nyuda jejak karbon kanthi signifikan. Thanks kanggo nggunakake, kita ngindhari generasi gas omah kaca lan kita ora ngrusak sajrone generasi utawa nalika nggunakake. Ana mung polusi miniscule nalika nggawe panel solar.
  • Iki minangka sumber energi sing bisa dianyari lan berkelanjutan saka wektu.
  • Ora kaya energi sing bisa dianyari liyane, energi iki bisa dadi panas.
  • Ora mbutuhake jinis ekstraksi bahan sing tetep supaya bisa digunakake. Iki ndadekake energi sing cukup murah sing investasi awal luwih gampang pulih sajrone pirang-pirang taun. Pancen salah sawijining masalah utama energi sing bisa dianyari wiwit diwiwiti yaiku investasi awal lan tingkat pengembaliane, sanajan iki ora ana maneh amarga pangembangan teknologi. Panel surya bisa sampurna duwe umur migunani 40 taun.
  • Cahya srengenge akeh banget lan kasedhiya supaya panggunaan panel surya minangka pilihan sing bisa ditindakake. Meh kabeh titik geografis ing planet bisa nggunakake energi solar. Wigati dicathet yen salah sawijining kaluwihan gedhe saka energi solar yaiku ora mbutuhake kabel. Iki mbantu kanggo instalasi ing wilayah ngendi iku angel kanggo nginstal wiring kuwi.
  • Kauntungan liyane saka energi solar yaiku nyuda kabutuhan nggunakake bahan bakar fosil, saengga bisa ngirit sumber daya alam lan nyuda polusi lingkungan.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau babagan Solar Fusion lan ciri-cirine.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)