Energi panas bumi ngirit 70% konsumsi energi ing omah kulawarga siji

La energi panas bumi Energi kasebut bisa dipikolehi kanthi njupuk kauntungan saka panas saka njero Bumi. Panas internal Bumi iki amarga sawetara faktor, kalebu gradien panas bumi, panas radiogenik, lsp.

Thanks kanggo energi iki, siji kulawarga siji Ngarep Madrid de Soto del Real wis entuk ngirit nganti 70% konsumsi energi sampeyan, tokoh sing menarik banget, ora mung ngetung babagan dhuwit nanging uga kanggo nyuda pengaruh lingkungan sing ditindakake energi liyane ing omah sadurunge.

Ngirit iki wis diproduksi kanthi "sederhana" panggantos ketel diesel kanthi teknologi sing luwih resik manawa kanggo entuk penghematan energi, dheweke bisa nyuda persentase gedhe pengaruh lingkungan saka ketel lawas. Omah kasebut wis ngganti ketel sing dibakar minyak sadurunge karo pompa panas bumi tanpa perlu ngganti radiator, saengga bisa nyuda biaya instalasi.

Perusahaan bleninser wis dadi perusahaan sing tanggung jawab instalasi anyar ing omah kulawarga siji 250 meter persegi lan adhedhasar a kahanan udara panas bumi sing bisa dianyari, sing uga kalebu area kolam lan spa njero ruangan, ora luwih ora kurang saka 70 meter persegi.

Proyek sing menarik iki durung dingerteni dening meh kabeh wong lan wis nampa Diploma kanggo Sebutan Khusus Pertama ing Penghargaan kanggo Instalasi Panas Bumi Terbaik di Sektor Perumahan 2011 Komunitas Madrid, sing diwenehake dening Energy Foundation (Fenercom).

Informasi luwih lengkap - Apa kutha sing kasedhiya kanthi energi terbarukan bisa uga?

Sumber - ABC.es

Sumber - Wikipedia


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.