Energi panas bumi amarga gunung geni

En Amerika Serikat Iki dimaksudake supaya bisa migunani banget ing gunung geni sing ora aktif, khususe nggunakake batuan gunung geni sing ora aktif kanggo entuk energi panas bumi lan kanthi cara iki duwe energi sing bisa dianyari kayata energi saka srengenge utawa angin, yaiku liyane saka alternatif sing beda-beda sing biasane ditrapake ing jinis kahanan iki supaya bisa entuk jumlah sing luwih akeh energi saka macem-macem sumber sing bisa dianyari ing Amerika Serikat ing taun sabanjuré.

Iki dudu proses sederhana sing bakal ditindakake, amarga pisanane kanggo nyambung waduk gedhe karo banyu adhem menyang gunung geni lan kanthi cara iki entuk energi panas bumi amarga suhu dhuwur ing njero gunung geni kasebut, yaiku cara sing apik kanggo entuk energi langsung saka alam, mula tegese energi panas bumi utawa energi terbarukan liyane.

Ing kasus apa wae, iki minangka proyek sing ora duwe risiko lingkungan lan mung sing dibahas kanggo nemokake manawa pancen proyek sing bisa digunakake kanggo lingkungan, sing minangka aspek dhasar.

La energi panas bumi Nduweni macem-macem kaluwihan kaya energi sing bisa dianyari, nanging sadurunge nindakake proyek iki ing gunung geni sing ora aktif, efek negatif sing bakal ana gandhengane karo proyek kasebut bakal ditliti. Kabeh energi terbarukan mesthi positif banget supaya bisa nggunakake paling Energi

Photo: Flickr


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.