Energi Biru

Konsep saka energi biru akeh wong sing durung dingerteni, nanging nuduhake sumber energi alternatif sing bisa dianyari salah siji sing paling ora dingerteni.
Energi biru minangka energi sing diluncurake saka campuran banyu uyah saka samodra karo banyu seger saka kali. tekanan salinitas lan osmosis banyu ngasilake energi, sing bisa digunakake kanggo macem-macem panggunaan.
Proses kasebut kedadeyan kanthi alami ing papan-papan tartamtu ing planet iki lan bisa digunakake kanggo ngasilake energi sing resik.
Sumber sumber iki pancen ekologis amarga ora ngasilake gas kayata karbon dioksida, asor kasebut sithik dampak lingkungan amarga tanduran bisa dibangun ing ngisor lemah supaya ora ngowahi ekosistem utawa lingkungan alam.
Iki ora ngowahi kualitas utawa panyediaan banyu ngombe kanggo kutha-kutha sing cedhak.
Iki uga minangka proses sing cukup efisien amarga hubungane antarane permukaan lan energi sing bisa dipikolehi saka papan kasebut apik. Siji meter kubik banyu ngidini akeh energi sing diekstraksi.
Situs sing bisa dipasang tanduran listrik biru yaiku wilayah sing kali mili menyang segara.
Umume ing pirang-pirang kutha lan kutha industri ana ing wilayah pelabuhan kasebut, mula migunani banget yen bisa nyedhiyakake energi ora mung kanggo keperluan domestik nanging industri.
Energi biru duwe potensial gedhe minangka sumber alternatif ing mbesuk.
Saiki pabrik prototipe pertama sing dibangun kanthi energi biru ing Norwegia ing 2009. Ing kene kita nganalisa babagan carane nambah operasional lan kinerja. teknologi kanggo nggayuh cara iki malah luwih efisien lan bisa digunakake ing bagean liya ing jagad sing diidini karakteristik geografis.
Energi biru bisa dadi sumber energi lokal sing apik lan kalebu bagean saka campuran renewable energies sing nyuplai kutha lan kutha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.