EDP ​​Renovable bakal nyedhiyakake energi terbarukan menyang Nestlé ing AS

Portugis EDP Renovables, anak perusahaan saka EDP lan karo kantor pusat ing Spanyol, wis ngumumake kontrak 15 taun kanggo tuku lan adol listrik sing bisa dianyari kanggo 5 pabrik Nestlé multinasional.

Nyatane, bakal nyedhiyakake 80% listrik sing dibutuhake pasokan lima tandurane ing negara bagian Pennsylvania, Amerika Serikat.

Nestlé

Kontrak kasebut nuduhake tanduran produksi lan Pusat distribusi dioperasikake dening Nestlé Purina PetCare, Nestlé USA lan Nestlé Waters Amerika Lor ing kutha Allentown lan Mechanicsburg (Pennsylvania).

Dilaporake manawa EDP bisa direnovasi bakal nyedhiyakake 50 megawatt Saka listrik. Pratelan kasebut uga negesake manawa kurang saka setaun "20% listrik sing digunakake Nestlé ing AS bakal asale saka sumber sing bisa dianyari."

Kajaba iku, Nestlé negesake manawa kontrak karo perusahaan Portugis bakal ngidini «Ngurangi biaya energi, nyingkiri volatilitas rega bahan bakar fosil ”lan“ tetep kompetitif ”.

tenaga angin

Ing tembung direktur rantai pasokan Nestlé Amerika Serikat, Kevin Petrie: «Aliansi kita karo EDP Renovables mbantu kita maju supaya bisa nggayuh tujuan pengaruh lingkungan bathi saiki nganti 2030 lan kalebu conto proses transformasi bisnis kita ", jarene ing pernyataan kasebut

Kanthi entuk kontrak iki, EDP Renovables bakal nggedhekake kapasitas peternakan angin Meadow Lake VI, dununge ing Benton County (Indiana), ing endi perusahaan Portugis minangka pimpinan produksi energi angin

Kincir angin

Multinasional liyane sing nduweni komitmen kanggo energi terbarukan

Nestlé ora mung multinasional sing gedhe totoan ing iso dianyariUga bisa ngobrol babagan Apple, Nike, Amazon, lan liya-liyane.

Apple lan peternakan angin

Iberdrola bakal nyuplai energi kanggo perusahaan teknologi Apple sajrone rong puluh taun candhake, bisa ditambahi 5 liyane, liwat taman kasebut. Endi sampeyan bakal investasi minimal 300 yuta saka dolar.

Kabeh investasi iki bakal liwat Perusahaan Avangrid, Anak perusahaan energi terbarukan Iberdrola ing Amerika Serikat. Sampeyan kudu eling yen raksasa kasebut Apple teknologi, minangka perusahaan paling gedhe ing donya kanthi nilai pasar, kanthi regane saiki udakara 880.000 yuta euro.

Apple Store

Kontrak kasebut kalebu konstruksi a tanduran tenaga angin ing Gilliam County (Oregon), sing bakal duwe kapasitas 200 megawatt (MW), bakal wiwit dibangun taun ngarep (2018) lan bakal diwiwiti ing taun 2020. Investasi kanggo wiwitan taman Montague ana 300 yuta dolar (275 yuta euro).

Liwat perjanjian sing ditandatangani, Iberdrola lan Apple duwe nandatangani kontrak penjualan energi jangka panjang, Mula, perusahaan listrik sing dipimpin dening Ignacio Sánchez-Galán bakal duwe, ngoperasikake lan njaga peternakan angin. Nalika ngasilake energi listrik ing papan kasebut sajrone rong puluh taun sabanjure bakal diwenehake menyang papan Apple.

Instalasi kincir angin

Tambah manawa taman kasebut bakal dununge cedhak aset liyane saka perusahaan ing Oregon, sing bakal mbantu nyuda biaya (sinergi).

Nike

Ing pungkasan taun kepungkur, anak perusahaan Iberdrola nandatangani perjanjian strategis jangka panjang karo pabrikan olahraga AS, Nike. Miturut perjanjian kasebut, Avangrid bakal nyuplai energi angin menyang perusahaan Amerika sajrone lsepuluh taun sabanjure.

Energi bakal tekan «markas » saka Nike ing Breaverton, Oregon, saka taman Leaning Juniper TT, uga dununge ing Oregon, lan Jupiter Canyon, ing Washington.

Kekuwatan sing dikontrak dening Nike yaiku 70 megawatt (MW), dibandhingake karo 350 MW sing duwe tanduran loro kasebut.

Peternakan angin Huelva

Kaya sing dijlentrehake Nike, perjanjian kasebut diwiwiti wulan Januari kepungkur, lan minangka bagean saka komitmen perusahaan kanggo entuk pasokan terbarukan satus persen ing fasilitase ing taun 2025.

Amazon

Kajaba iku, Iberdrola (Avangrid) nyedhiyakake energi angin menyang raksasa e-commerce Amazon, liwat Amazon Wind Farm US East, taman sing dununge ing North Carolina, sing wis operasional.

Texas

Kabeh kesepakatan kasebut negesake maksud multinasional AS kanggo terus ningkatake energi ijo, sanajan ana peraturan sing santai. kabijakan lingkungan sing diluncurake presiden anyar Amerika Serikat, Donald Trump, beda karo kabijakan sadurunge, Barack Obama.

Donald Trump nglawan perubahan iklim


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Steven ngandika

    Artikel sing apik, sugeng