Dompet lan aksesoris digawe saka ban daur ulang

Sawetara desainer lan perusahaan ing donya wiwit nggunakake bahan baku ing tabung njero ban kanggo nggawe dompet lan aksesoris kayata dompet, sabuk, dompet, cincin kunci, Laptop, lsp.

El karet ban jebule bahan sing gampang ditrapake lan cocog kanggo ngganti kulit kulit ing kulit. Kanthi karet, sampeyan bisa menehi intervensi sing apik banget kanggo nambah ukuran, penutupan, amarga dijahit, dicelup utawa uga dicet kanggo nggawe personalisasi kanthi cara sing unik.

ing ban ban Saka sepeda, motor, truk, mobil lan uga traktor digunakake kanggo nggawe produk.

Mula akeh perusahaan, tukang lan desainer sing nggunakake pabrik kasebut produk sing ramah lingkungan.

Sawetara desainer terkenal yaiku:

  • Passchal: minangka salah sawijining perusahaan paling penting ing desain tas daur ulang. Model kasebut mewah kanggo pria lan wanita. Akeh selebriti nggunakake merek tas daur ulang iki. Kabeh garis kasebut nduweni kualitas apik lan canggih.
  • Merk Ecooriginal: perusahaan iki ngasilake lan adol dompet uga aksesoris ing saindenging Uni Eropa. Produk sing unik banget wiwit proses produksi kudu njaga estetika ban kaya tekstur lan gambar sing khas.
  • Seni Kayu Manis: Usaha iki nduweni tujuan kanggo nggawe produk unik kanthi pengaruh lingkungan sing kurang, mula nggunakake produk daur ulang kayata ban, nanging uga nggunakake meh ora listrik ing produksi saengga ekologis lan gaweyan tangan.
  • Pneumatik: Iki minangka perusahaan Argentina sing nggunakake maneh ban kanggo nggawe tas lan dompet kanthi kabeh ukuran.
  • Boo Noir: Merek pakean ramah lingkungan lan etis iki uga nggawe tas lan dompet nggunakake ban minangka bahan baku. Desaine pancen asli lan ing ndhuwur kabeh grapyak karo lingkungan.

Kabeh desain kasebut pancen ekologis amarga daur ulang sampah sing dibuwang sawise rampung digunakake kayata ban. Nanging dheweke uga duwe desain modern lan apik banget saliyane padha fungsional.

Seni kasebut, ing daur ulang lan keprihatinan lingkungan nyebabake wong-wong saka macem-macem wilayah kanggo ngasilake produk alternatif sing migunani nanging bisa ngrawat lingkungan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   lara ngandika

    Aku mung ngerti merek Passchal lan merek Boo Noir. Ing toko Boo Noir aku tuku tas ban daur ulang rong taun kepungkur, lan kayane anyar. Lan tas sing paling disenengi kanca-kanca ... kanthi ndhukung lingkungan, sampeyan uga bisa pindhah menyang mode lan mesthine kanthi tas asli.

    1.    Jorge Pedro Astorga ngandika

      mbg ecomundo minangka kutha dompet karet San Luis Argentina, utawa ing facebook dompet karet San Luis.

  2.   adriana restrepo ngasah. ngandika

    Halo, ana perusahaan mikro ing Medellin Kolombia sing nggawe produk nganggo ban daur ulang, kanthi desain, kualitas lan komitmen lingkungan, AR escodiseño, sampeyan bisa nemokake ing kaca facebook, ayo dhukungan, dheweke dadi pemenang inisiatif kanggo lingkungan ADRIANA RESTREPOA.