Dekorasi kranjang anyaman

dekorasi kranjang anyaman ing omah

Ora ana sing luwih nyenengake tinimbang njupuk materi sing ora digunakake maneh lan ngowahi dadi unsur fungsional utawa dekoratif sing anyar. Ing kasus iki kita bakal sinau dekorasi kranjang anyaman karo bahan daur ulang, kranjang sing bisa uga ana ing omah lan mung nglumpukake bledug. Dina iki kita bakal sinau macem-macem cara kanggo dekorasi kanggo ngganti penampilan lan menehi fitur anyar ing omah.

Ing artikel iki, kita bakal menehi pitutur marang kowe carane dekorasi kranjang anyaman lan apa desain sing paling populer.

Dekorasi kranjang anyaman

dekorasi kranjang anyaman

Kaya sing wis kasebut, ing pirang-pirang kasus kita duwe kranjang anyaman lan kita pengin menehi tujuan sing beda tinimbang kanggo nyimpen bledug, masalahe yaiku ora cocog karo dekorasi omah utawa mung ora ngerti kepiye carane kanggo dekorasi wong. Kita bakal nuduhake sawetara kanthi benang, benang, cat, watu, cangkang, pom pom lan liya-liyane.

Kita bisa ngganti tampilan kranjang anyaman kanggo nggawe barang sing unik lan eksklusif tanpa nandur modal akeh dhuwit. Yen kita nggunakake potongan-potongan wol saka omah, wangun sing prasaja bakal ngganti penampilane. Ing kasus iki, kita milih nggunakake teknik crochet nggunakake benang katun Mesir. Hiasan sing apik, ngetutake pola bola-bali sing nggawe gambar ing kasus cangkang iki, sanajan sampeyan duwe macem-macem skema sing kudu ditindakake. Kanggo ngrampungake desain, kita bisa kalebu sawetara saka garis padha, dawa iku favorit.

Pilihan liyane kanggo dekorasi basket karo wool kanggo nggawe print beda, ing kasus iki kembang, lan minangka tansah ends karo wates crochet ayu sing bakal kita jahitan ing ndhuwur basket. Kranjang sing digunakake mbah putri, kranjang asli, kebak sajarah lan pesona, saiki bisa digunakake maneh minangka kranjang panyimpenan utawa mung minangka hiasan sing apik.

Lukisan minangka solusi sing gampang banget lan murah kanggo ngganti tampilan. Cat kranjang nganggo warna sing trendi kaya jambon pucet lan ijo mint, utawa pindhah menyang werna luwih serem kaya ireng kanggo owah-owahan saestu serem. Tas anyaman sing prasaja dilapisi kain sing kita tresnani. Kanthi bantuan tali wax lan sawetara cangkang lucu sing sampeyan kejiret ing pinggir apartemen sampeyan, kita bisa nggawe desain asli lan apik. Yen sampeyan nyeleh bêsik ing dhuwur beda, pilih Piece paling nyengsemaken kanggo mburi saben senar. Cangkang sing dihiasi cat menehi hawa sing luwih pribadi, ngenalake unsur liyane.

Dekorasi kranjang anyaman kanthi obyek

sarana wicker

Yen sampeyan pengin menehi tampilan luwih deso lan homey kanggo ruang tamu, kanggo nguripake menyang panggonan kanggo ngendhokke lan ngendhokke , kranjang wicker decorated minangka alat sing paling apik. Nggunakake potongan kain iku gampang, sing angel yaiku nemokake kain sing pas karo dekorasi liyane. Scrapbooks kanthi garis abu-abu sing alus lan alus mesthi bakal dadi hit.

Kranjang wicker lan kembang koyone kombinasi paling sukses, lan padha mbokmenawa. Ora ana evaluasi sing luwih apik tinimbang ndeleng sawetara conto praktis. Dekorasi kranjang rotan lan sampeyan bisa nemokake wangun ceria lan kembang ing saindhenging omah.

Ing pirang-pirang dekorasi, kembang kasebut digawe saka aluminium supaya tahan luwih suwe tinimbang kembang alami. Kanggo nggawe, kita bisa nggunakake kaleng minuman, lan tinimbang dilebokake ing wadhah, kita menehi urip liya sing luwih hiasan. Kembang kain, kembang sutra utawa kembang kertas Padha uga bisa dadi cara sing apik kanggo dekorasi kranjang rotan, nggunakake kaos lawas utawa malah sheets dibuwang kita bisa nggawe kembang saka macem-macem ukuran, werna lan wangun, banjur nempel menyang basket karo gun lim utawa basket.

Pom pom asring digunakake kanggo dekorasi kanggo nambah warna. Dekorasi kranjang utawa kranjang nganggo pom pom bakal dadi cara sing nyenengake kanggo ngganti tampilan kranjang sing digunakake kanggo knobs utawa rak majalah. Kranjang nyimpen dolanan kanthi warna sing cerah lan nyenengake tanpa nggunakake cat. Nalika sampeyan bosen karo werna, sampeyan mung kudu golek Piece saka wool sing wis turah kanggo ngganti hiasan saka kranjang.

Rumbai asring dadi barang sing digunakake kanggo dekorasi gagang utawa malah laci. Saiki, dheweke uga bisa mbantu ngganti tampilan basket utawa basket. Desain kayata garis pinggir utawa pinggiran individu, apa wae sing pengin diungkapake. Kaya sing wis kita deleng ing loro conto kasebut, pinggiran dekorasi lan nambah urip lan warna. A carrycot, preduli saka wangun utawa malah ukuran, bakal tansah nampa hiasan ing wangun pinggiran. Kranjang sing nyenengake lan warni, utawa warna sing luwih sober, sanajan ana warna sing beda-beda, utawa yen kita nggunakake warna kaya putih, luwih hippie.

Nggunakake

dekorasi ing omah

Panyimpenan

Ing saben omah, cepet utawa mengko, sampeyan butuh kothak, koper utawa organizer gedhe sing, saliyane kanggo dekorasi, digunakake kanggo nyimpen barang lan ngatur ruang kita: pawon, ruang tamu, ruang makan, fasad, kamar turu, kamar mandi ... Nada netral kasebut gampang digabungake karo kabeh jinis perabot, lan dadi produk alami, mesthi menehi sentuhan nyata lan asli.

Panggunaan gedhe saka kranjang rotan cilik lan medium yaiku panyimpenan kabeh jinis barang: peralatan pawon lan piring, peralatan jedhing, handuk, panganan, perlengkapan kantor, deterjen, botol, majalah lan buku, perlengkapan jahitan... kothak wicker, utamané kaku, iku salah siji saka aksesoris hiasan paling migunani sing ana. Yen padha ayu banget, iku angel kanggo nolak.

pot tanduran

Kranjang anyaman minangka cara sing sampurna kanggo ngatur lan nampilake tanduran lan kembang, seger utawa garing. Saliyane kothak wicker kaku cilik lan medium, anyaman anyaman ing wangun kranjang wis ditambahake, sampurna kanggo nampilake kembang ing teras utawa ing kebon sampeyan dhewe.

kanggo bale

Ing rak jas ing bale, bisa digunakake kanggo blanja, yen ana kranjang bisa digunakake minangka papan kanggo nyimpen saputangan utawa selendang, utawa minangka unsur hiasan kanggo dekorasi lawang.

Tambah siji menyang bale lan lebokake sawetara cabang eucalyptus, lan ana pemandangan majalah sing mambu apik pas mbukak lawang.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan dekorasi keranjang anyaman.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.