Daur-ulang sampah kertas lan karton

Publicidad

El Papel lan karton digawe saka kayu, luwih akeh jumlah kertas lan karton sing dikonsumsi lan bakal ngrusak alas. Kauntungan saka kertas lan karton yaiku supaya bisa pulih lan daur ulang iku kanggo nggawe kertas lan karton liyane.

Udakara 60% saka Papel lan karton iku mbalekake kanggo daur ulang. Klasifikasi saka kemasan kertas lan karton ing wadhah ngidini pulih maneh digunakake lan nggawe kertas anyar lan anyar karton.

Makane penting kanggo nyelehake ing kontaner khusus kanggo ngindhari kontaminasi lingkungan. Sawise kertas sing wis pulih wis ngalami proses pembersih, serat selulosa dipencet Kita ngasilake kabeh jinis sampah saben dina, nanging yen ora nyegah produksi sampah, kita bisa ngontrol jumlah sampah. produk ngindhari konsumsi sing ora perlu utawa digunakake maneh kanthi maksimal.

Langkah kapisan kanggo ngontrol sampah yaiku supaya ora ngasilake. Yen bisa, produk kudu dipilih tanpa kemasan lan tanpa kemasan sing ora perlu. Tas tangan utawa tas sing bisa didaur ulang minangka solusi sing apik banget kanggo matesi panggunaan bolsas saka plastik ing supermarket.

ing tisu utawa andhuk kertas bisa gampang diganti nganggo spons utawa andhuk kertas mikrofiber Beda karo kapercayan umum, andhuk utawa jaringan kertas ora bisa didaur ulang Sawise digunakake dianggep residu kanggo kobong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.