Danone nggunakake bioplastik ing yogurt

Perusahaan susu Danone wiwit digunakake bioplastik ing wadhah yoghurt, ing negara-negara Eropa lan sawetara ing Amerika Latin.

El plastik ramah lingkungan I Green digawe saka tebu lan dikembangake dening perusahaan Braskem.

Produk pisanan sing duweni taun iki yaiku yoghurt cair lan panganan cuci mulut kanggo bocah.

Ing wiwitan taun iki, kontainer iki wiwit digunakake ing Prancis lan amarga ditampa konsumen kanthi apik, saiki bakal ditambah menyang Belgia, Brasil ing antarane negara-negara liyane. Ing Jerman nggunakake jinis plastik ekologis liyane ing produk Danone.

Wadah bioplastik ijo, bahan iki ora mengaruhi rasa produk utawa kualitase. Kanggo mbedakake, nduweni prangko ing wadhah kanthi pesen I Green.

Danone nyoba nyuda tilas karbon udakara 30% ing sawetara taun sabanjure mula nggawe tumindak beda.

Penting manawa perusahaan wiwit nggunakake bioplastik kanthi gedhe wiwit saiki ana sawetara formula lan jinis plastik alternatif kanggo sing tradisional sing pancen akeh polusi lan ora nurun banget.

El plastik tradisional wis ngasilake sampah sing angel diolah lan didaur ulang.

Perusahaan kudu nggunakake teknologi anyar ing Bahan-bahan ekologis kanggo nyuda pengaruhe ing lingkungan.

Danone minangka conto sing apik, amarga bioplastik minangka alternatif kanggo ngemot produk massal.

Mesthine ndeleng perusahaan iki sing pelanggan ngurmati panggunaan jenis kemasan sing kurang mbebayani iki bakal terus nambah jumlah produk lan bakal disebarake ing negara liya.

Ninggalake plastik adhedhasar petroleum Tantangan sing kudu diadhepi perusahaan saiki utawa mbesuk amarga nggunakake plastik konvensional ora tahan maneh.

SUMBER: Klub darwin


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.