Cara nggawe freshener udara krasan

minyak esensial kanggo penyegar udara

Kanggo nampa pengunjung ing omah, luwih becik aroma arum sing resik lan nyenengake. Ing omah sampeyan uga ing mobil sing ana kantor, bisa uga ambune ambune ditutup, panganan, tembakau, lan bau liyane. Mula, penyegar udara sing apik bisa mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut. Akeh penyegar udara buatan nggawe kita nyedhot zat beracun lan mbebayani tumrap masarakat lan lingkungan. Mula, kita bakal ngaturake artikel iki babagan kepiye fresheners udhara ing omah.

Yen sampeyan pengin ngerti carane nggawe penyegar udara ing omah, iki kiriman sampeyan.

Freshener udara krasan kanggo omah

fresheners udhara ing omah

Akeh penyegar udara umum ngemot zat beracun sing mbebayani tumrap panandhang asma, bocah, wanita hamil, alergi, lan uga kewan ingon. Penyegar udara ing omah sing bakal diwulang babagan nggawe ing kene pancen ekologis. Kanggo nindakake iki, ora prelu ngisi toksin utawa nyumbang kanggo nambah bolongan lapisan ozon. Kita bisa milih antarane freshener udara sing paling disenengi, kayata aroma wangi lemon, woh, kayu manis, lavender lan pewangi alami liyane. Sing paling penting yaiku aromatize omah tanpa ngrusak wong utawa lingkungan.

Cara sing gampang lan cepet kanggo aroma omah kita yaiku nggunakake cara nyemprotake rambut kaya rambut sing ana. Kanggo nyiyapake freshener udara krasan kanthi semprotan, kita bisa nggunakake peppermint lan mint. Werna warna kasebut alami banget lan uga bakal mbantu nyingkirake nyamuk lan serangga liyane saka omah.

Babagan sing kudu dilakoni yaiku milih bahan sing dikarepake utawa kombinasi kasebut. Yen nggunakake godhong tanduran, kita bisa langsung nambah banyu ing pot lan ngeculake aroma. Saliyane, kita bisa nggunakake minyak esensial kayata mandarin abang, chamomile, camphor, klapa, chamomile, melati, adas, lan liya-liyane. Kanggo iku, kita kudu nggunakake udakara 20 tetes yen pot cilik utawa nggawe infus karo tanduran iki. Cara liya kanggo nggawe freshener udara krasan yaiku nggunakake kulit jeruk kayata jeruk lan lemon sing kudu ditambahake ing banyu sawise decoction.

Yen wis milih kita bakal nggawe udara seger, kita kudu nyiram banyu sing dibutuhake menyang pot. Yen nggunakake minyak esensial, luwih becik nggunakake alkohol apotek 96 derajat. Kita bakal nyampur bahan, nutup jar lan goyang supaya kabeh luwih homogen. Ayo diuripake nganti 30 menit lan 1 jam sadurunge digunakake.

Sawise sampeyan duwe pita Sampeyan bisa nggunakake ing karpet, bantal, kamar utawa malah sprei. Iki bakal menehi aroma sing cukup seger lan nyenengake. Elinga yen nyemprotake jarak udakara 20 nganti 40 sentimeter, amarga yen nutup banget, noda bisa katon ing kain kasebut.

Cara nggawe penyegar udara lilin krasan

Lilin penyegar udara krasan

Ana wong sing seneng swasana santai, mistis lan intim sing diwenehake lilin. Kanggo nindakake iki, kita bakal nggunakake bahan alami kayata minyak esensial sing ambune luwih akeh. Kita nyiyapake ing adus banyu kanggo nyawiji lilin. Yen wis nyawiji, nalika meh cair kita bakal nyopot lan nambah minyak sing wis dipilih. Kita bakal aduk kanthi apik supaya dadi homogen lan kita bakal nambah campuran ing gelas supaya garing. Nalika dicampur isih cair, kita bakal nyelehake sumbu dawa lan dipasang ing pinggir cetakan supaya ora obah. Nalika lilin wis atos, kita bisa nggunakake.

Kauntungan saka penyegar udara ing omah iki yaiku supaya kita bisa bayangan bisa nggawe ewonan kombinasi aroma sing beda.

Penyegar udara jar

Kanggo nggawe freshener udara jinis iki, kita butuh jar kaca sing ora ngerti apa sing bakal ditindakake nalika nggunakake. Kita bakal nggunakake kontainer sing tutup plastik utawa logam lan kita bakal nggawe bolongan nganggo bor utawa alat sing padha. Kanggo ngisi, kita bakal nggunakake unsur alami sing nggabung karo rempah-rempah kayata mrico, kayu manis lan cengkeh sing dicampur karo woh-wohan kayata jeruk nipis, jeruk nipis utawa jeruk. Kita uga bisa nggunakake tanduran utawa godhong wit lan esensi minyak.

Kita bakal nggawe godhok sing wis dipilih ing pot kanthi banyu, kajaba minyak atsiri sing kudu ditambahake ing pungkasan. Kita bakal nyampur kabeh lan nyelehake ing mobil lan nutupi. Sawise sawetara dina, liwat bolongan colokan, dheweke bakal bisa wangi kabeh omah kanthi cara sing enak.

Fresheners udara lemari klambi

Bahan alami

Sandhangan asring nyerep ambu ora enak lan tetep permeated ing kabeh lemari klambi. Kanggo ngindhari kahanan iki, kita bisa nggunakake godhong mint ing njero tas cilik utawa tas katun lan bakal disebar ing njero lemari. Kita uga bisa nggunakake freshener udara jinis iki kanggo diselehake ing omah.

Kaping pisanan kita kudu njupuk kain sing sampeyan senengi lan bisa dihirup kayata katun. Kita bakal nyelehake ing tengah-tengah kain bahan alami sing sampeyan pilih sabanjure, kita bakal nutup pinggiran kain supaya bahan kasebut ana ing njero. Kita bakal nyelehake pita lan kita bakal nggawe loop supaya bisa diselehake ing lemari. Becike, lebokake ing gantungan, ing rak, utawa ing tombol lawang.

Penyegar udara mobil

Aja lali, mobil kasebut minangka alat sing nggunakake wektu akeh. Amarga alesan iki, ora nyenengake yen njupuk mobil lan ambune ditutup, bensin utawa rokok. Yen kita pengin ngatasi masalah iki tanpa ambegan racun nganggo penyegar udara umum, luwih becik nggunakake penyegar udara saka sing kasebut ing ndhuwur kanggo lemari jinis sing ditarik. Kita bakal nyelehake 5 utawa 6 karung gondho ing njero mobil. Ing kaca spion, ing ngisor kursi, tray tray, lsp.

Yen sampeyan pengin freshener udara sing digantung, sampeyan mung kudu gandhewa lan gandheng ing endi sing dikarepake. Arum saka penyegar udara iki bisa nganti sewulan. Yen sampeyan ngerteni yen ilang aroma sampeyan bisa nambah minyak esensial utawa ngganti sing anyar.

Muga-muga kanthi tips iki sampeyan bisa nggawe penyegar udara ekologis dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.