Carane insulate omah saka kadhemen ing mangsa?

omah ing mangsa

Saben mangsa mangsa nyedhak, wektu kadhemen lan suhu kurang teka. Soko sing nuduhake owah-owahan ing rutinitas wong ing njero lan njaba omah. Kita lunga saka ing terraces kanggo nonton film ing sofa. Lan sabenere kene kit saka pitakonan, wiwit ana wektu sing ora entuk suhu sing pas kanggo njaga omah dadi anget. Amarga iki, kita bakal menehi sawetara tips sing kudu digatekake supaya omah sampeyan tetep sepi saka hawa adhem ing wektu iki.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan teka ing atine punika bahan sing digunakake kanggo mbangun omah. Mula, insulasi langit-langit lan tembok kanthi macem-macem bahan kayata gabus, katun daur ulang, busa semprotan lan malah fiberglass uga penting banget.

seneng ngilangi panas lan mlebu hawa adhem

Titik penting liyane yaiku jendhela. Kanggo nyegah kadhemen saka mlebu liwat wong-wong mau, iku perlu kanggo windows kualitas dhuwur. Yen ora, bahan tartamtu kudu digunakake. Contone, sijine silikon watara pigura jendhela kanggo nyegah entri saka kadhemen utawa sijine umpluk antarane jendhela dhewe lan tembok bangunan kanggo segel retak.

Sampeyan uga kudu nutupi slot sing kothak wuto duwe tape insulating amarga, yen ora, udhara bakal mlebu kaya-kaya ora ana sesuk.

Faktor liyane sing bisa ditindakake nalika ngisolasi omah yaiku:

  • jinis omah: lantai pisanan, penthouse, duplex utawa chalet
  • ukuran omah, yaiku, meter persegi sing diduweni
  • lokasi omah, yaiku yen ana ing pojok gedhong utawa yen ana gedhong jejer

dadi panas dianyari

Furnitur, karpet, lan gorden uga mbantu ngisolasi omah. Cetha yen omah kasebut anyar lan durung nganggo unsur hiasan jinis iki, suhu bakal luwih murah. Senajan sing uga bakal gumantung ing jinis dadi panas ing omah, soko sing biasane kita kuwatir bab turah mbrawah ing kasus kita bisa nyimpen ing tagihan ing pungkasan sasi. Lan ora padha yen sistem dadi panas tengah kang konsentrasi panas bakal rampung ing jam kang diuripake. Nanging, yen sistem wis individualized dening kluwarga, saben kulawarga bakal siji kanggo milih suhu optimal kanggo omah lan pigura wektu sing paling menehi kompensasi kanggo nguripake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)