Cangkir sing bisa dipangan lan bisa dibiodegradasi

ing produk pakai Dheweke praktis banget lan digunakake ing saindenging jagad, nanging nyebabake masalah lingkungan sing serius, kayata generasi sing akeh sampah angel diatur ing kutha-kutha.

Amarga kasunyatan kasebut, ana rong cara kanggo ngadhepi masalah iki: nyuda panggunaan produk sing bisa digunakake utawa nggawe barang sing bisa dibuwang. biodegradable lan gampang dibuwang.

Perusahaan ing New York wis nggawe cangkir pakai diarani Jelloware. Gelas iki istimewa banget amarga bisa dipangan mula gampang uga rusak yen dibuwang.

Gelas iki duwe macem-macem wujud, rasa, mambu lan warna sing narik banget supaya bisa dipangan sawise ngombe isine.

Cangkir digawe saka permen karet sing minangka ekstrak rumput laut, produk sing bisa dipangan. Rasa ing gelas iki yaiku lemon, mint, rosemary, bit, kemangi, lan jahe. Rasane gelas cocog karo unjukan sing disajikake.

Dadi a bahan organik lan alami, kontainer kasebut banjur bisa dikomposeni ing taman utawa taman amarga bisa dibiji kabeh.

Gagasan iki pancen inovatif lan ekologis amarga nyukupi kabutuhan tartamtu nanging uga ora bahaya kanggo lingkungan.

Kapal kasebut minangka wiwitan garis sing luwih jembar saka produk organik sing ora ngasilake sampah sawise digunakake.

Peralatan makan meja konvensional ngasilake akeh sampah, tinimbang ngganti karo barang liya sing bisa diserap kanthi alami.

Jenis inisiatif iki nuduhake manawa bisa nggunakake produk alami kanggo nyukupi kabutuhan tanpa ngrusak lingkungan.

Ndhukung produk organik kanthi total minangka cara paling apik kanggo ningkatake kesehatan planet lan nyuda keruwetan masalah lingkungan sing ana.

Sumber: Blog ijo


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.