Cangkir nganggo Ecological kanggo warung

Gelas plastik sing bisa dipakai yaiku a turahan sing umume dadi uwuh mula dadi polusi nalika ana ing TPA.

Ngadhepi kasunyatan kasebut, perusahaan Repurpose Compostable wis ngrancang wadhah ekologis kanthi bentuk cangkir utawa gelas sing bisa dadi biodegradable.

Wadah iki digawe saka kertas sing disertifikasi FSC lan nggawe 65% luwih akeh polusi ing proses manufaktur. CO2 Apa wong liya cangkir pakai saka kertas saliyane ora nggunakake produk beracun.

Este kaca ekologis Nggunakake kertas lan insulator sing digawe karo produk alami mula mug gampang direndhem sajrone 90 dina yen dibuwang ing lemah. Gagasan kasebut yaiku digunakake kanggo kompos utawa kompos kanggo tanduran amarga ora ngrusak bumi, suwalike.

Gelas iki nyampurnakake fungsine kanggo njaga kopi utawa minuman liyane supaya luwih suwe amarga bahan minimalake ilang panas.

Kaajab manawa akeh perusahaan lan rantai kopi wiwit nggunakake kemasan anyar iki kanggo dadi ekologis.

Mug iki dianugerahi Produk Paling Inovatif ing Festival Kopi Chicago.

Kanthi bahan anyar sing nggawe cangkir, cangkir sing bisa digawe ing kutha-kutha gedhe lan sampah dadi ora dadi masalah maneh.

ing produk organik Dheweke ditampilake ing kabeh wilayah sing pancen positif amarga nuduhake yen ana opsi sing luwih ramah lingkungan tinimbang konvensional.

Bahane babar blas biodegradable Iki minangka ekologis sing paling akeh amarga ora mbutuhake nggunakake energi lan dhuwit, dudu kanggo daur ulang, proses alami sing tanggung jawab nindakake.

Dadi Repurpose cangkir utawa gelas kompos bisa dikategorikake minangka produk ekologis.

SUMBER: Pendhudhuk


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jorge ngandika

    dheweke bakal duwe kontak telpon

  2.   Jorge ngandika

    sawetara co

  3.   katherine ngandika

    Kepiye sampeyan bisa entuk produk ing Chili?

  4.   María ngandika

    Sawetara perusahaan sing nggawe dheweke ing Argentina
    , telpon. Tulung