Bus ekologis ing kutha-kutha Spanyol

Sirkulasi kendaraan minangka salah sawijining sebab sing paling penting polusi lingkungan ing kutha-kutha gedhe, kutha-kutha Spanyol ora dikecualian. Cara liya kanggo transportasi pribadi lan transportasi umum emisi sing ngregedi hawa, ngasilake gangguan, kemacetan, lsp. sing ngrusak kualitas urip wong-wong sing urip ing wilayah kutha. Amarga alasan kasebut, panguwasa saka macem-macem kutha wiwit ngetrapake kabijakan perencanaan lan perencanaan kutha berkelanjutan, lan promosi transportasi umum ing antarane langkah-langkah liyane.
Babagan transportasi umum, dheweke kepengin bisa luwih akeh ekologis, efisien lan kurang polusi mula dheweke kerja ing macem-macem wilayah ing negara kasebut.
Panganggone Bus ekologis, yaiku nggunakake energi alternatif minangka bahan bakar.
Sawetara kasus sing relevan ana ing kutha-kutha Valencia, Santander, Madrid, Bilbao, Pamplona, ​​San Sebastián, sing digunakake bis biodiesel Minangka bahan bakar.
Uga ana bis menyang sel hidrogen sirkulasi liwat Malaga, Madrid, Barcelona, ​​Tenerife lan karo gas alam ing Barcelona, ​​Malaga lan Valencia. Bus liyane duwe teknologi hibrida.
Iku mung sawetara conto kedadeyan ing kutha-kutha gedhe, nanging ora mung siji.
Pangowahan kasebut digawe kanthi bertahap, nanging luwih maju yen luwih akeh kutha sing ngetutake langkah-langkah kasebut lan nuladha kutha-kutha Spanyol kasebut, uga ing negara liya.
Penting banget yen kutha nindakake tumindak kanggo ngapikake ora mung transportasi umum, nanging kanggo nyegah kendharaan rereged liyane.
Penting banget kanggo nyuda polusi kutha amarga bisa ngowahi kesehatan masarakat sing urip utawa nyebar ing kana.
Inisiatif sing nyakup panggunaan energi terbarukan lan resik ing transportasi lan unsur liyane sing nggawe kutha kudu didhukung.
Saiki Spanyol dadi pamimpin promosi lan panggunaan energi terbarukan kanthi macem-macem panggunaan, nanging isih akeh sing kudu ditindakake.
Kita kabeh kudu melu yen pengin nambah kutha lan ngurus planet iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.