Bata sing nyekel CO2

En Jepang Bata dirancang sing nduweni daya tarik luwih gedhe tinimbang konkrit lan kauntungan gedhe yaiku bisa digunakake kanggo cepet mbangun omah kanggo kahanan darurat.

Pabrikan iku gampang lan komponen gampang ditemokake amarga pasir silikon dhuwur dilebokake ing cetakan udara sing disuntikake. karbon dioksida.

Banjur epoxy ditambahake supaya bisa kaiket kanthi apik lan tahan resisten sing apik lan kompak banget.

Bata iki 250 persen luwih kuat tinimbang konkrit, saengga bisa diganti karo bahan iki.

Kanthi mbutuhake CO2 Bata bisa dadi wastafel kanggo gas polusi iki sing ngasilake kerusakan lingkungan.

Bata kasebut bisa digunakake kanggo kabeh jinis bangunan lan konstruksi amarga fleksibel banget. Umur materi kasebut kira-kira udakara 50 taun.

Bahan konstruksi kanthi pengaruh lingkungan sing sithik minangka alternatif kanggo mbangun omah lan bangunan sing grapyak karo lingkungan.

Bata iki bisa dadi alternatif kanggo bahan konvensional sing akeh banget mbebayani lan ngregeti.

Kanggo ngrampungake masalah polusi, kita kudu milih arsitektur ekologis lan sustainable.

Bata iki ora bakal ngatasi masalah lingkungan ing planet iki, nanging bisa mbantu nyuda sithik Tingkat CO2.

Gunakake bahan lan teknik sing mbantu nyerep CO2 minangka cara kolaborasi karo lingkungan.

Bata iki bisa mbantu nyuda level CO2, mungsuh iklim sing hebat lan ngasilake akibat lingkungan lan populasi.

Terus ngembangake bahan sing ramah lingkungan lan kurang pengaruh kudu dadi tujuan penting.

Yen bisa ngganti bahan polusi sing digunakake saben dinane ing bangunan, kita bakal nggawe kemajuan sing signifikan kanggo nyuda polusi.

SUMBER: ambiente.org


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

13 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cristian ngandika

    Aku pengin ngerti luwih lengkap babagan proyek iki amarga aku golek topik sing bakal diwenehake ing sekolahku, sing sejatine bakal nguntungake banget.

  2.   Erik adan ngandika

    Kepiye carane bisa mriksa manawa produk kasebut bener-bener nindakake fungsine, yaiku ngresiki CO2?

  3.   FARID RAZIEL ALVAREZ MENDOZA ngandika

    Apa ana sing ngerti kepiye proses kasebut, malah luwih lengkap lan kabeh informasi.

  4.   lisbeth ngandika

    Aku butuh informasi luwih lengkap, matur nuwun

  5.   BRAYAN GALVEZ ngandika

    Aku seneng ngunggahake TOPIK INI KANGGO TISIS INGKIT KENE BENAR-BENER

  6.   Mauricio ngandika

    Sepira jumlah CO2 lan ing negara apa sing kudu disuntik supaya bisa nyedhot karbon dioksida?

  7.   Daniela Dyah ngandika

    Aku kepengin ngerti luwih akeh babagan proyek kasebut, amarga aku pengin nuduhake minangka salah sawijining pilihan ekologis karo lingkungan ing Universitasku. Aku pengin ngerti apa sampeyan bisa menehi informasi luwih jero babagan proyek iki, utamane proses pangembangan lan pengaruhe.

    Gracias

  8.   Elvis Ramos Calderón ngandika

    Halo, sugeng dalu, kula remen teknologi bata sing nyerep CO2. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan proyek kasebut, apa sampeyan bisa menehi informasi kanggo menehi proposal ing Universitas. Matur suwun

  9.   Mario Alarcon ngandika

    Aku pengin ngerti luwih lengkap babagan proyek kasebut, apa sampeyan bisa menehi informasi kanggo menehi proposal ing Universitas

  10.   vanessa ngandika

    Halo, sugeng siang, aku ngajokake topik iki kanggo para siswa kanggo pameran ilmu, apa sampeyan menehi informasi luwih lengkap… Matur nuwun kanthi sanget !!!

  11.   Juan Carlos ngandika

    Hai sugeng dinten,
    Aku ngusulake topik iki kanggo proyek riset ing universitas, aku njaluk sampeyan menehi informasi tambahan kanggo ngembangake topik kasebut.
    Matur suwun sanget !.

  12.   ximena sanchez ngandika

    Hai sugeng dinten,
    Aku ngusulake topik iki kanggo proyek riset ing universitas, aku njaluk sampeyan menehi informasi tambahan kanggo ngembangake topik kasebut.
    Matur suwun sanget !.

  13.   Zitla ngandika

    Halo Sugeng dalu Aku seneng banget karo proyek sampeyan lan aku seneng banget. Sampeyan bakal luwih becik menehi kula informasi luwih lengkap.