Bata rami ekologis

Saiki ana macem-macem bahan konstruksi umume, nanging tawaran saka Bahan-bahan ekologis utawa pengaruh lingkungan sing kurang.

Salah sawijining produk sing paling inovatif kanggo konstruksi yaiku bata saka rami. Serat iki digunakake wiwit jaman biyen kanthi macem-macem tujuan kayata nggawe kain, minyak lan bahan bakar, kalebu plastik, dadi bahan baku.

La serat rami iku serbaguna banget lan bisa digunakake kanggo macem-macem panggunaan. Bata hemp katon minangka alternatif kanggo bata lempung tradisional sing digunakake kanggo konstruksi.

Perusahaan Cannabric wis nggawe bata hemp kanthi tangan sawetara taun ing Granada. Bata iki nduweni kualitas apik lan tahan, dadi pilihan sing apik banget kanggo digunakake ing sektor konstruksi.

Bata kasebut digawe saka blok sing digawe saka serat rami industri, jeruk nipis hidrolik alami, campuran mineral, lan bumi. Produk kasebut dicampur, dicithak ing blok padat lan udhara garing.

Pabrik kasebut ekologis banget lan mbutuhake konsumsi sithik energi. Keuntungan saka bata iki yaiku insulate banget, mula yen sampeyan nggawe situs sampeyan bakal entuk situs gedhe. kenyamanan termal, akustik lan bioklimatik. Wiwit bata hemp mbantu ngatur suhu lan asor omah utawa konstruksi.

Kualitas liyane yaiku tahan kanggo beban lan kobongan. Sampeyan bisa nggunakake bata iki kanggo mbangun bangunan amarga tahan banget.

El rami Iki minangka sayuran sing mulia amarga bisa mbantu lemah supaya bisa nambah lan panandurane ora nyebabake masalah lingkungan amarga ora butuh pestisida utawa bahan kimia liyane.

Bata hemp larang dibandhingake liyane wiwit eg. blok 30 X 14,5 X10, 5 cm regane udakara 1 euro, lan sing tradisional regane antara 0,10 euro nganti 0,40 euro.

Nanging sanajan biayane larang, amortisasi karo penghematan energi lan dadi bangunan ekologis, sampeyan kudu nggatekake materi sing sustainable tenan

SUMBER: Ecologismo.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.