Bangunan eko lan energi terbarukan

ing bangunan ekologis sithik mbaka sethithik dheweke dadi saya kerep ing negara maju.

Sithik mbaka sethithik, bangunan gedhe dirancang lan dibangun sing bisa ngasilake energi dhewe adhedhasar renewable energies.

Sawetara conto terkenal yaiku:

  • Bangunan pusat Trade Bahrain Word duwe desain asli nanging uga duwe 3 generator tenaga angin sing bisa mandhiri kanthi energi. Lan kanthi cara iki, utamane nyuda emisi karbon dioksida.
  • Menara Surya nduweni arsitektur sing modern lan modern amarga duwe 7.000 panel surya ing strukture.
  • Menara Aquarius minangka salah sawijining bangunan paling ekologis ing donya amarga nggabungake teknologi surya lan angin, sing bisa nyedhiyakake kabeh kebutuhan energi sampeyan.

Nanging ora mung bangunan kantor utawa omah sing dibangun, minangka conto paling apik bangunan eko Museum Ilmu San Francisco sing didaur ulang lan dimodernisasi kanthi cara sing luar biasa. 500 yuta dolar diinvestasikan kanggo nggayuh museum eko ​​sing nggunakake sel fotovoltaik, atap ijo kanthi vegetasi lan sistem kanggo ngirit energi dadi panas lan adhem. Bangunan iki digawe kanthi sakabehe, saengga nduweni energi terbarukan lan aspek ekologis liyane sing integral kanggo kegiatan lan kebutuhan energi saka bangunan kasebut.

Perlu kauntungan banget saka kahanan iklim California sing dipasang. Iki minangka karya seni kanthi kaendahan lan rekayasa sing apik banget kanggo efisiensi.

Pambangunan bangunan sing ramah lingkungan lingkungan Iki bakal ngidini nyuda pangeluaran energi lan emisi gas sing dipancarkan menyang swasana.

Ing wektu cendhak, dheweke bakal mandheg dadi anyar dadi kasunyatan saben dinane. Penting banget kanggo entuk pembangunan berkelanjutan, kabeh bangunan anyar kalebu energi terbarukan sing resik. Kanggo bangunan sing wis dibangun, mesthine kudu nggabungake teknologi lan sistem adhedhasar energi alternatif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.