Energi biofuel

Energi biofuel

Supaya ora nggunakake bahan bakar fosil sing nyebabake paningkatan pemanasan global amarga emisi gas omah kaca, saben dina luwih akeh diselidiki lan jinis energi alternatif liyane dikembangake kayata energi terbarukan sing kita kenal.

Ing antarane energi terbarukan ana macem-macem jinis: surya, angin, panas bumi, hidrolik, biomassa, lsp. Energi biofuel Iki minangka jinis energi terbarukan sing dipikolehi liwat bahan organik lan sing bisa ngganti bahan bakar fosil. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan energi biofuel?

Asal-usul lan riwayat energi biofuel

Asal-usul energi biofuel

ing biofuel Dheweke ora anyar kaya sing dipercaya, nanging lair meh sejajar karo bahan bakar fosil lan mesin pembakaran.

Luwih saka 100 taun kepungkur, Rudolf Diesel nggawe prototipe mesin sing nggunakake minyak kacang utawa minyak kacang, sing banjur dadi bahan bakar diesel, nanging amarga minyak luwih gampang lan murah, bahan bakar fosil iki mula digunakake.

Ing taun 1908 Henry Ford ing Model T nggunakake etanol ing prinsip. Proyek liyane sing menarik kanggo wektu iki yaiku perusahaan minyak standar ing taun 1920 nganti 1924 adol bensin kanthi 25% etanol, nanging jagung sing larang regane nggawe produk iki ora bisa diowahi kanthi ekonomi.

Ing taun 30-an, Ford lan liya-liyane nyoba ngasilake manufaktur biofuel, mula dibangun tanduran biofuel ing Kansas sing ngasilake udakara 38.000 liter etanol saben dina adhedhasar panggunaan jagung minangka bahan baku. Ing wektu iki, luwih saka 2000 stasiun layanan sing adol produk iki.

Ing taun 40-an, tanduran iki kudu ditutup amarga ora bisa nandhingi rega ing petroleum.

Ing taun 70-an minangka akibat saka krisis minyak AS wiwit nyampur bensin lan etanol, menehi boom sing signifikan kanggo biofuel sing durung mandheg tuwuh wiwit pirang-pirang taun nganti saiki ing negara iki, nanging uga ing Eropa.

Nganti pertengahan taun 80an, masarakat padha makarya lan nyoba nganggo biofuel generasi pertama lan nomer loro tanduran panganan, nanging macem-macem sektor muncul sing ngelingake bebaya nggunakake panganan kanggo nggawe bahan bakar.

Ngadhepi kahanan kasebut, dheweke wiwit golek bahan baku alternatif sing ora mengaruhi keamanan pangan kayata ganggang lan sayuran liyane sing ora bisa dipangan nyebabake biofuel generasi kaping telu.

Biofuel bakal dadi protagonis ing abad kaping XNUMX amarga luwih ekologis tinimbang fosil.

Biofuel minangka energi terbarukan

Biofuel

Wiwit revolusi industri, manungsa wis ndhukung lan ningkatake ilmu pengetahuan lan teknologi kanthi energi sing asale saka bahan bakar fosil. Iki yaiku minyak, batu bara lan gas alam. Sanajan efisiensi energi kasebut lan tenaga energi, bahan bakar iki winates lan entek kanthi laju sing luwih cepet. Kajaba iku, panggunaan bahan bakar iki ngasilake emisi gas omah kaca menyang atmosfer sing njaga panas luwih akeh lan menehi kontribusi kanggo pemanasan global lan perubahan iklim.

Amarga alasan kasebut, upaya kanggo golek energi alternatif sing bisa ngatasi masalah sing ana gandhengane karo nggunakake bahan bakar fosil. Ing kasus iki, biofuel dianggep minangka jinis energi terbarukan, amarga diprodhuksi saka biomassa bahan tanduran. Biomassa tanduran, ora kaya minyak, ora mbutuhake jutaan taun kanggo ngasilake, nanging kanthi skala sing bisa dikendhaleni manungsa. Biofuel uga asring diproduksi saka tanduran sing bisa ditandur maneh.

Antarane bahan bakar biofuel sing duweni etanol lan biodiesel.

Etanol minangka bahan bakar biofuel

Etanol iki minangka bahan bakar hayati sing misuwur ing saindenging jagad. Diprodhuksi saka jagung. Etanol biasane dicampur karo bensin kanggo nggawe bahan bakar sing efisien lan luwih resik kanggo digunakake ing kendaraan. Udakara setengah saka bensin ing Amerika Serikat yaiku E-10, campuran 10 persen etanol lan 90 persen bensin. E-85 yaiku etanol 85 persen lan bensin 15 persen lan digunakake kanggo ngeterake kendaraan fleksibel.

Amarga diprodhuksi saka jagung, kita bisa ujar manawa bisa dianyari, amarga kebon jagung lagi dianyari. Iki mbantu nggawe sumber sing ora nyuda kaya minyak utawa batu bara. Uga duwe kauntungan yen mbantu emisi gas omah kaca, amarga sajrone produksi jagung, fotosintesis kedadeyan lan nyedhot CO2 saka swasana.

Biodiesel

Biodiesel

Biodiesel minangka jinis biofuel liyane sing diasilake saka minyak nabati sing anyar lan bekas uga sawetara lemak kewan. Biodiesel wis misuwur lan wis nyebar ing saindenging jagad amarga kasunyatane akeh wong wiwit nggawe bahan bakar dhewe ing omah supaya ora kakehan mbuwang bensin kendaraan sampeyan.

Biodiesel bisa digunakake ing akeh kendaraan sing nganggo solar tanpa modifikasi mesin. Nanging, mesin diesel model lawas bisa uga mbutuhake perbaikan sadurunge bisa ngatasi biodiesel. Ing taun-taun pungkasan industri biodiesel cilik tuwuh ing Amerika Serikat lan biodiesel wis kasedhiya ing sawetara stasiun layanan.

Kaluwihan nggunakake energi biofuel

Ana akeh kaluwihan sing diduweni saka nggunakake energi biofuel. Antarane kaluwihan sing diduweni:

  • Iki minangka jinis energi terbarukan lan diproduksi kanthi lokal. Iki mbantu biaya transportasi lan panyimpenan, saliyane nyuda emisi gas menyang swasana.
  • Iki mbantu nyuda katergantungan manungsa marang minyak utawa bahan bakar fosil liyane.
  • Kanggo negara sing ora ngasilake minyak, eksistensi bahan bakar hayati mbantu ekonomi, amarga ing panggonan kaya rega minyak iki terus mundhak.
  • Etanol, dadi oksigen ing bensin, nambah rating oktan kanthi luwih gedhe, sing mbantu ngrusak kutha kita lan nyuda gas omah kaca.
  • Etanol nduwe rating oktan 113 lan kobong luwih apik ing kompresi dhuwur tinimbang bensin. Iki menehi tenaga luwih akeh kanggo mesin.
  • Etanol minangka antijamur ing mesin, ningkatake mesin adhem wiwit lan nyegah beku.
  • Kanthi asale saka sumber pertanian, regane produk saya mundhak, nambah penghasilan warga deso.

Kerugian nggunakake energi biofuel

Polusi saka ngasilake etanol

Sanajan kaluwihan kasebut cukup jelas lan positif, panggunaan energi biofuel uga ana kekurangan kayata:

  • Etanol ngobong 25% nganti 30% luwih cepet tinimbang bensin. Iki nyebabake rega luwih murah.
  • Ing pirang-pirang negara, biofuel diproduksi saka tebu. Sawise produk diklumpukake, tebu panen dibakar. Iki nyebabake emisi metana lan nitrous oksida, sing nambah pemanasan global, amarga kalebu rong gas omah kaca amarga kekuwatan kanggo njaga panas. Mula, apa sing kita simpen ing emisi ing tangan siji, kita bakal ngetokake liyane.
  • Nalika etanol diproduksi saka jagung, gas alam utawa batu bara digunakake kanggo ngasilake uap sajrone produksi. Opo maneh, Pupuk nitrogen lan herbisida dibuwang ing proses budidaya jagung sing bisa ngrusak banyu lan lemah. Iki bisa ditanggulangi kanthi nggunakake sistem produksi pertanian organik utawa paling ora. CO2 saka distilasi uga bisa digunakake kanggo ngasilake alga (sing sabanjure bisa digunakake kanggo ngasilake biofuel). Kajaba iku, yen ana peternakan ing sacedhake, metana saka pupuk kandhang bisa digunakake kanggo ngasilake uap (intine padha karo nggunakake biogas kanggo ngasilake biofuel).

Kaya sing sampeyan ngerteni, ing energi biofuel maju kanthi cara minangka energi terbarukan maneh. Nanging, ana akeh perbaikan lan pangembangan sing dibutuhake kanggo dadi sumber energi anyar kanggo kendaraan ing saindenging jagad.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.