APPA pengin target 35% kanggo pembaruan sing disetujoni dening PE

Bangunan, njaba Parlemen Eropa

Asosiasi Produsen Energi Terbarukan (Renovable APPA) kanthi positif Dhukungan wiyar Parlemen kanggo target 35%, sanajan getun yen target naleni tartamtu durung ditetepake ing level nasional lan sawetara usulan sing luwih spesifik.

Nanging, panyiapan rencana lan tujuan nasional isih ana ing tangane Negara-negara sanajan ana kabar apik sing diwakili konsensus sing dawa kanggo target 35%.

Pramila Asosiasi ndhesek Pamrentah supaya nganggep mayoritas masarakat Eropa lan Spanyol, duwe 35% minangka tujuan nasional, uga duwe Hukum mbesuk babagan Perubahan Iklim lan Transisi Energi.

Saka APPA dheweke ujar:

"Komitmen Pemerintah Spanyol kanggo Transisi Energi uga kudu dituduhake jabatane sadurunge Dewan Eropa, ngunggahake posisi saiki 27%."

Yen sampeyan pengin entuk partisipasi minimal udakara 27% nganti 35% energi terbarukan (jabatan Dewan lan Parlemen), sumbangan paling gedhe kanggo kabeh teknologi sing bisa dianyari bisa dibutuhake saka Spanyol, amarga persentase energi terbarukan kudu tikel mung sajrone 12 taun.

APPA Renovables nganggep manawa:

"Kuwatir yen proposal sing disetujoni gegayutan karo sektor biofuel (ora kalebu biofuel konvensional saka kewajiban bahan bakar terbarukan, mbatesi kontribusine nganti 5% lan nglarang jinis biodiesel sawetara wiwit taun 2021) mbebayani industri industri nasional lan, mula kontribusie kanggo nggayuh tujuan ”.

Pesen pitulung sing kuat kanggo fotovoltaik

Uni Photovoltaic Spanyol (UNEF) nganggep, kanggo bagean:

"Posisi sing ditulis dina iki dening Parlemen Eropa babagan Petunjuk Energi Terbarukan saka Paket Energi Bersih kanggo kabeh wong Eropa negesake pesen dhukungan sing kuat kanggo fotovoltaik lan kabeh energi sing bisa dianyari."

"Definisi target 35% konsumsi energi pungkasan saka sumber terbarukan ing taun 2030 nuduhake komitmen Parlemen Eropa lan ambisi sing dibutuhake kanggo nggayuh tujuan Perjanjian Paris."

"Sektor fotovoltaik, sing didorong kanthi terus maju daya saing, siyap main peran utama ing negara kita ing transisi menyang model energi berkelanjutan."

UNEF uga ngapresiasi dhukungan saka Parlemen Eropa kanggo pertahanan konsumsi awake dhewe lan nuduhake:

"Minangka hak kabeh warga kudu bisa olahraga tanpa alangan gawean, lan ngilangi tol pendukung utawa pajak srengenge."

"Negara-negara Anggota duwe tanggung jawab kanggo netepi amanat demokratis sing diterbitake dening Parlemen Eropa kanggo terus maju ing dalan kanggo netepi komitmen sing ditemtokake dening Perjanjian Paris."

Sektor angin Spanyol ora adoh banget

PREPA, ing Asosiasi Bisnis Angin, uga nampi keputusan Parlemen Eropa.

Nanging, nuduhake manawa:

"Yen ora ana target tujuan kanggo Amerika Serikat, tantangane yaiku nggayuh kabijakan lan instrumen sing cocog kanggo nggayuh tujuan umum UE."

Asile asil swara, maju kanthi dhukungan sing wiyar (luwih saka 70% dhukungan) ing Parlemen Eropa, Iki minangka langkah sing cukup relevan ing Uni Eropa kanggo sektor angin lan masa depan, uga ing Spanyol kanggo industri angin.

Tujuan kasebut bisa uga ora bisa diikat kanggo Negara Anggota, nanging kanggo Spanyol, tujuan iki bisa diakses lan malah bisa diatasi wiwit saiki Spanyol minangka negara sing duwe akeh sumber daya potensial lan bisa dianyari, kalorone ing teknologi lan volume.

Industri angin ing Eropa

Industri angin Eropa saged makaryakke luwih saka 263.000 wong, nyumbang kanggo PDB Uni Eropa kanthi 36.000 yuta euro.

Ing taun sadurunge, kira-kira 8.000 yuta euro ing ekspor, sing 2.500 yuta cocog karo Spanyol.

Kaya sing dipratelakake analisis PREPA ing "Elemen sing dibutuhake kanggo transisi energi. Proposal kanggo sektor listrik",

"Kontribusi tenaga angin ing Spanyol bakal 30% ing campuran listrik ing 2030, kanthi tenaga angin dipasang 40.000 MW.

Kanggo Spanyol, kontribusi energi angin iki nyebabake tunjangan ekonomi lan sosial sing padha karo kontribusi PDB luwih saka 4.000 yuta euro, pangurangan impor bahan bakar fosil kanthi setara minyak 18 juta ton lan bakal nyegah emisi 47 yuta ton CO2 ”.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.