Apa energi abu-abu

  Bricks

Asring diomongake energi grey kanggo nuduhake yen pengaruhe lingkungan produk, contone, utawa materi, ora diwatesi mung kanggo komponene. Pancen, energi abu-abu «Energi sing diwujudake»Ing basa Inggris, nuduhake energi sing ora katon, lan kalebu ing materi.

La energi grey Mula cocog karo jumlah energi sing dibutuhake kanggo ngasilake barang industri utawa materi, lan ditampilake ing sawetara level:

  • Ing fabrikasi saka produk utawa materi;
  • ing wektu saka ekstraksi saka bahan baku;
  • ing wektu saka transportasi bahan baku kasebut;
  • ing transformasi saka materias sedulur sepupu lan pabrik produk pungkasan;
  • ing wektu saka marketing saka layanan;
  • ing panggunaan produk utawa ing panggunaan;
  • ing wektu saka daur ulang

Energi abu-abu a materi, peralatan utawa layanan, kasusun saka rong energi abu-abu ing kabeh siklus umur umure utawa sawise dheweke. Energi abu-abu sing ora bisa dianyari, yaiku a energi diproses (kontribusi energi sing dibutuhake kanggo proses manufaktur lan pangopènan sajrone siklus urip) sing asale ora bisa dianyari, lan energi grey iso dianyariyaiku energi sing diproses sing asale dianyari.

Informasi luwih lengkap - Alas vertikal pisanan ing donya


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.