Apa sing diarani aeroterapi?

Aeroterapi kalebu dienggo energi sing ana ing udara ing sekitar kita. Energi iki nganyari terus-terusan saka energi surya sing ditampa kerak bumi, dadi hawa dadi sumber energi sing ora entek.
Panganggone iki digawe dening pompa panas aeroterma, umume kanggo sistem pemanas lan kanggo produksi banyu panas sanitasi kanthi suhu dhuwur.

aeroterma

Pompa panas udara panas, ora kaya pompa panas udara-to-banyu konvensional, dirancang lan dibangun kanthi energi maksimal saka njaba hawa kanthi kahanan iklim sing parah banget, ing musim salju lan musim panas.

Thanks kanggo komponen sing akeh banget, dheweke bisa njupuk luwih akeh energi saka njaba. Dheweke uga duwe kompresor sing dirancang khusus sing ngidini tekan suhu kerja ing ndhuwur 60ºC. Kekhususan iki nggawe dheweke cocog kanggo ngganti ketel ing sistem pemanas konvensional utawa minangka sumber produksi ACS (Banyu Panas Saniter) saindhenging taun.

Pangembangan saka pompa panas aeroterma nggawe dheweke bisa dadi alternatif sistem pemanas konvensional. Menawi mekaten, proses instalasi lan wiwitan luwih gampang lan aman lan syarat pangopènan jinis peralatan kasebut sithik banget.

Instalasi panas bumi ora gumantung karo a panyimpenan bahan bakar sing kudu dianyari kanthi periodik utawa sambungan tartamtu, lan dununge mesin kasebut ora dikondiseni dening cerobong asep utawa produksi gas pembakaran.

Instalasi pemanas modern nganggo pompa panas aeroterma , ngidini kita nggabungake sistem pemanas suhu sithik kanthi produksi DHW bebarengan ing kahanan higienis sing tepat lan kanthi desain instalasi sing apik, kanthi sistem sing padha kanggo nindakake adhem nalika musim panas tanpa ngilangi sisa kapasitas.
Total biaya operasi pompa panas aeroterma minangka salah sawijining sistem pemanas paling murah lan amarga panggunaan energi sing apik, mula bisa ngasilake nyuda tingkat CO2 global.

Spanyol ora nyuda emisi CO2

  • Mesin udara panas yaiku pompa panas saka generasi paling anyar dirancang kanggo nyedhiyakake adhem ing mangsa panas, dadi panas ing mangsa adhem, lan yen dikarepake, banyu panas sajrone taun.
  • Aerothermal, nalika digunakake ing pemanasan utawa banyu panas, ngasilake energi sing ana ing udara njaba, sanajan kanthi suhu ing ngisor nol lan pindhah menyang kamar utawa banyu keran.
  • Gumantung saka kualitas peralatan lan rating energi, kita nyedhiyakake luwih akeh energi kanggo dadi panas saben kWh listrik sing dikonsumsi. Kanggo unit kanthi performa pemanas 4,5, kita nyedhiyakake tenaga panas 4,5 kW kanggo saben listrik sing dikonsumsi. Mula, 78% energi sing disedhiyakake gratis.

Aerothermal minangka energi sing resik.

  • Ora kobong ora panas. Ora ngetokake kukus. Iki ora ngasilake pembakaran kanthi lokal.
  • Iki minangka teknologi sing nyawiji listrik, mekanika lan kimia kanggo njupuk energi saka udhara njaba. Gunakake ing siklus kulkasan langsung ing kulkas lan kuwalik, pompa panas, dadi panas lan banyu panas.
  • Selaras karo perjanjian iklim Paris 2016, diadopsi dening luwih saka 170 negara, kita bisa negesake manawa, mbesuk, energi aeroterma bakal dadi siji-sijine dadi panas lan salah sawijining kunci dekarbonisasi kegiyatan manungsa.
  • Panas aeroterma tetep lestari. Pompa panas bisa dianyari.

Aeroterapi minangka tabungan.

  • Energi sing sing diekstrak saka udhara gratis.
  • Sampeyan mung mbayar konsumsi listrik, sing bisa mung 22% saka energi nyumbang kanggo mesin kanthi asil 4,5 (kayata Toshiba's Estia Gamma).
  • Thanks kanggo konsumsi sing kurang iki lansregep nglawan gas, solar, minyak bahan bakar, propana, pelet ..., wis dadi solusi energi ing bangunan kantor, bandara, bioskop, klinik lan jinis bisnis utawa bangunan umum.
  • Energi aeroterma wis dadi kasunyatan minangka sistem pemanas lan pendinginan ing omah, uga ing banyu panas domestik (DHW).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.