Alas kaki sing peduli lingkungan

Sithik-sithik merek lan perusahaan sing nggawe produk organik.

Merek Prancis FYE (Kanggo Eart Sampeyan) sing tegese ing basa Spanyol "kanggo tanah sampeyan" wis diluncurake sepatu lan sepatu ekologis.

Merek iki mung nggunakake bahan lan produk ekologi ing pabrik uga biodegradable.

Ing antarane bahan-bahan kasebut, yaiku daur ulang minangka PET sing entuk saka botol plastik, katun organik kanggo tali lan lapisan. Kanggo menehi warna sepatu, dheweke nggunakake pigmen lan tincture ekologis tanpa polusi utawa produk beracun adhedhasar banyu mula uga biodegradable.

FYE uga ngasilake model sepatu lan sandal kanthi kualitas apik tanpa pengaruh lingkungan.

Iki merek liyane nggunakake perdagangan berkelanjutan lan menehi ganti rugi Emisi CO2 kolaborasi karo proyek saka reforestasi alas ing Indonesia kalebu tumindak lingkungan lan sosial liyane.

FYE minangka conto perusahaan sing tanggung jawab sosial lan komitmen lingkungan, utamane ing sektor kayata alas kaki. Amarga ana perusahaan gedhe sing ngasilake sepatu olahraga lan alas kaki liyane sing ora nindakake praktik sing tanggung jawab lan ngasilake gedhe dampak lingkungan nanging dheweke uga ngeksploitasi para buruh.

Penting banget manawa perusahaan kuwatir ngasilake produk sing ora ngrusak lingkungan lan uga kolaborasi kanggo ningkatake kualitas urip lingkungan ing planet iki.

Kita minangka konsumen kudu ndhukung jinis produk iki kanggo nuduhake manawa kita uga minat nglindhungi lingkungan, tuku produk organik.

Komitmen lingkungan kudu dimupangatake kanggo kabeh wong lan cara sing gampang mbantu yaiku ngowahi kabiasaan konsumsi kanggo wong liya sing luwih lestari sosial lan lingkungan.

Yen bisa digayuh, luwih becik kita milih produk alami, daur ulang, lan biodegradable sing ngurus lingkungan.

Sampeyan bisa mlaku nganggo alas kaki ekologis lan kanthi cara iki supaya tilas sampeyan ing planet iki minimal.

SUMBER: ecologismo.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.