Valencia entuk kendaraan listrik anyar kanggo armadane

kendharaan listrik luwih akeh

Kendaraan listrik minangka gaman sing apik kanggo nyuda polusi ing kutha-kutha sing tanggung jawab transportasi. Mangkono, 18 kendaraan listrik anyar wis ditambahake ing armada transportasi ing Valencia.

Apa sampeyan pengin ngerti kaluwihan kendharaan listrik lan kepiye tambah akeh ing taun-taun pungkasan?

Kendaraan listrik anyar ing Valencia

akuisisi kendharaan listrik anyar

Anggota dewan Siklus banyu integral, Vicent Sarrià, CEO Global Omnium, Dionisio García Comín, lan direktur umum IVACE, Julia Company, wis melu presentasi kendharaan ekologis anyar sing bakal digunakake perusahaan ing kutha kasebut. Valencia.

Iki minangka model anyar Kendaraan listrik 100% sing nyedhiyakake kelestarian lan rasa ngormati lingkungan sing dibutuhake swasana kita.

Ana akeh kematian saben taun sing ditindakake polusi udara ing kutha-kutha amarga lalu lintas dalan lan industri. Revolusi mobil listrik diwiwiti kanthi alon, nanging kanthi progresif wiwit dilebokake ing kutha-kutha iku kompleks.

Model sing wis digabung ing Valencia yaiku Renault Kangoo ZE lan Zoe lan otonomihe 240 lan 400 kilometer, masing-masing.

Kanggo operasi sing bener lan gampang panggunaan kendharaan iki, 26 poin ngisi ulang wis dipasang ing tengah Vara de Quart dening perusahaan Emivasa lan Global Omnium. Iki nuduhake manawa armada kendaraan listrik bisa saya tambah akeh ing taun ngarep.

Sampeyan kudu nambah jumlah kendaraan listrik yen pengin nyuda emisi polusi. Kesehatan kabeh ana ing tangan, sanajan tugas sing angel lan ambisius.

Pangowahan iklim, kaya sing kita kenal, minangka kasunyatan sing mengaruhi kita kabeh wiwit global nganti lokal. Mula, Global Omnium arep menehi kontribusi kanggo solusi kahanan iki sing bakal mengaruhi kanggo cara urip lan sumber daya banyu.

Dionisio García negesake kaya ing ngisor iki:

"Kita wis mesthi mbuktekake minangka perusahaan sing ana gandhengane karo masarakat lan, kepiye uga, kita bakal terus ngusulake solusi sing menehi kontribusi kanggo kesejahteraan lan panggunaan kendaraan ekologis minangka salah sawijining."

Kanggo nyuda efek polusi lan perubahan iklim, akuisisi kendaraan kasebut kanthi sirkulasi bakal nyuda emisi luwih saka 30 ton CO2 menyang atmosfer, minangka salah sawijining gas sing paling gedhe nyebabake pemanasan global.

Keputusan iki amarga strategi perusahaan sing tujuane ngganti kendaraan diesel lan bensin kanthi bertahap kanthi kendaraan sing luwih berkelanjutan sing menehi kontribusi kanggo konservasi lingkungan.

Inovasi lan kesinambungan luwih akeh

kendaraan listrik valencia

Global Omnium nggabungake teknologi anyar menyang jinis kendaraan ekologis sing ora nyuda kinerja nanging menehi kontribusi kanggo nglestarekake lingkungan ing komunitas otonomi Valencia.

Supaya adoh, 33 kendaraan ekologis wis dilebokake (13 LPG lan 20 listrik), direncanakake nggabungake 15 taun ngarep (4 LPG, 7 listrik lan 4 hibrida). Inisiatif iki nambah keberlanjutan lan njamin kualitas lingkungan kanggo generasi sabanjure, amarga polutan atmosfer dikurangi.

Kanggo jinis pangembangan teknologi iki, Valencia mesthi dadi pusat gempa. Adopsi kendaraan listrik ing Valencia nambahake sukses ing teknologi sing wis diraih ing taun-taun pungkasan. Iki nggawe Valencia metropolis pertama sing nduweni komitmen kanggo kelestarian lalu lintas dalan.

Sawijining informasi sing nyengkuyung prestasi iki yaiku pangenalan laporan Inovasi lan Kutha, diterbitake dening Center For An Urban Future (CUF) lan Lab Inovasi Wagner, saka NYU Robert F. Wagner School of Public Service, New York , ing endi maca jarak jauh saka meter cerdas sing dikembangake dening Global Omnium, ing kutha Valencia, misuwur minangka salah sawijining 15 inovasi penting ing donya sing ditindakake sajrone taun-taun pungkasan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, munggahane kendaraan listrik saya saya cedhak.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.