Uni Eropa bakal ngilangi pajak konsumsi dhewe

konsumsi dhiri ing Spanyol rusak amarga kakehan pajak Parlemen Eropa duwe komitmen kanggo promosi konsumsi energi terbarukan ing kabeh negara Uni Eropa, saliyane ndhesek Amerika Serikat supaya "njamin manawa konsumen duwe hak kanggo dadi konsumen mandiri energi terbarukan ”.

Kanggo iki, kabeh konsumen kudu berwenang "nganggo lan adol produksi turahan listrik sing bisa dianyari, tanpa kena prosedur lan biaya sing diskriminatif utawa ora proporsional sing ora nggambarake biaya.

poto-konsumsi

Kongres wis nyetujoni amandemen sing njaluk ngidini konsumsi listrik saka sumber produksi sing bisa dianyari lan tetep ana ing bangunan "tanpa kena dikenani pajak, beya, utawa upeti apa wae". Amandemen iki nampa 594 swara, 69 lawan lan 20 pantang.

konsumsi listrik listrik domestik

Sawetara MEP Sosialis negesake: "Kita nglindhungi prekara sing ana gelut, miturut pendapatku, sing njamin konsumsi diri minangka hak. Konsumsi energi energi terbarukan minangka hak lan mbusak alangan administratif lan nglarang tumindak kayata pajak sing wis dingerteni ing negaraku, pajeg ing srengenge.

Dewan Menteri disetujoni ing pungkasan taun 2015, Keputusan Kerajaan sing ngetrapake apa sing diarani «tol serep»Kanggo ngonsumsi energi kanthi energi, sing kondhang minangka pajak srengenge

Sayange, curiga paling parah babagan organisasi konsumen, klompok lingkungan, asosiasi bisnis lan oposisi kayektenan. Dheweke wis suwe ngelingake kasunyatan iki, wiwit 2 taun sadurunge Menteri Perindustrian ngumumake tujuane

Adhedhasar laporan sing nyaranake sawetara pangowahan menyang Pasar Nasional lan Komisi Kompetisi (CNMC), lan persetujuan Dewan Negara sing sabanjure disetujoni; Pamrentah nyetujoni keputusan anyar iki tanpa ana masalah.

rajoy lan dheweke lagi ngrembug masalah negara

Pajak sunar sing disetujoni miturut mandhate José Manuel Soria ing Kementerian Industri minangka salah sawijining undang-undang sing ora ana warga ngerti. Napa Jerman, negara sing kurang surya tinimbang kita, wis nyelehake luwih akeh piring sajrone setaun tinimbang Spanyol ing kabeh sejarah?.

Kasunyatane yaiku Spanyol minangka promotor energi terbarukan ing wiwitan abad iki, malah nawakake bonus kanggo wong-wong sing nginstal panel surya. Nanging, spekulasi ing pasar lan langkah-langkah pamrentah PP wiwit taun 2011 dheweke wiwit nyusahake kahanan iki.

Kanggo organisasi internasional kaya Greenpeace, nganggep "kabijakan sing jelas kanggo ngukum energi terbarukan, hemat lan efisiensi energi".

matahari terbit artistik, kapal greenpeace sing lelayaran liwat Laut Tengah

Kasunyatane, Greenpeace njaluk Pamrentah manawa Spanyol dadi pimpinan terbarukan maneh: Dheweke nuntut supaya UU Perubahan Iklim mbesuk kalebu energi bersih 100%. Dheweke kelingan yen sepuluh taun kepungkur, dheweke nuduhake kelayakan teknis lan ekonomi.

Amandemen mbesuk

Ditakoni babagan masa depan amandemen iki ing negosiasi karo mitra komunitas, para Sosialis ngarep-arep entuk dhukungan saka Komisi Eropa lan wis ngelingake manawa Parlemen Eropa ora bakal mundur, amarga entuk dhukungan sing ditampa bagean teks kasebut.

Yen ora cukup, sesi paripurna Parlemen Eropa njaluk nambah target energi terbarukan kanggo Uni Eropa nganti 35% ing taun 2030, dibandhingake karo target 27% saiki dikirim.

MEPs wis nyetujoni 492 swara, 88 nglawan lan 107 ora nglaporake laporan PSOE MEP José Blanco, sing nemtokake posisi Parlemen Eropa nalika negosiasi sing saiki kudu diwiwiti karo Dewan Uni Eropa, institusi sing makili Negara Anggota, sing menehi saran supaya target tetep 27%.

energi terbarukan china

Ing konferensi pers, MEP kulit putih nambahake: «Dina iki kita bisa ujar manawa Uni Eropa wis menehi pesen sing jelas lan jelas kanggo nggayuh tujuan Paris lan kanggo ningkatake transisi energi adhedhasar energi bersih lan energi terbarukan ”.

Kanggo nggayuh tujuan anyar sing bisa dianyari, negara kudu netepake target nasional dhewe, sing bakal dikoordinasi lan diawasi karo serikat pekerja.

Kajaba iku, MEP Uni Eropa setuju nggawe target efisiensi energi kanggo 2030 uga 35%, sing bakal diitung saka proyeksi konsumsi energi kanggo taun kasebut miturut model PRIMES, sing nggawe simulasi konsumsi energi lan pasokan ing UE.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.