Perusahaan Spanyol pengin nang dhuwit sing bisa dianyari

pulau kenari sing bisa dianyari

 

Ya ana 11 negara ing lingkungan kita sing wis entuk target 20% kanggo taun 2020, lan malah target 2030 anyar kayata Swedia, Finlandia, Latvia, Austria lan Denmark.

Sing luar biasa, ing antarane negara-negara sing cocog karo tujuane, tangga teparo Portugal pancen misuwur. Kang duwe mIklim, kahanan cuaca sing padha tekan 28%, nalika kita ora nggayuh 17%.

Kepulauan Canary lan energi terbarukan

Proposal Eropa anyar

Parlemen Eropa wis nggawe komitmen sing kuat kanggo energi terbarukan. Kanthi tujuan sing wis ditemtokake ing taun 2020. Anyar anyar nuduhake dasawarsa sabanjure, taun iki 2030 saengga negara-negara Eropa entuk 35% energi kasebut dikasilake dening industri terbarukan.

energi sing luwih anyar

Iki maju banget, nomer sadurunge 27% kanggo tanggal sing padha. Nanging saiki, iki mung proposal parlementer. Muga-muga bisa dadi kasunyatan, nanging saiki Komisi lan Dewan Eropa kudu negesake target kasebut utawa ora.

Miturut José María González, direktur umum APPA sing bisa direnovasi, dheweke duwe pendapat kaya ing ngisor iki: «Muga-muga jumlah iki bakal dikelola utawa bakal cedhak. paling ora miturut pendapat kita, sinyal sing jelas banget diluncurake sing kudu nang ing pembaruan ».

lelang sing bisa dianyari

España

Sayange, ing Spanyol, kita durung tekan 17% saka total energi sing digawe kanthi iso dianyari. Sawise pirang-pirang taun tanpa nginstal siji MW tenaga anyar sing bisa dianyari amarga ketetapan PP, ing taun pungkasan ana 3 lelang mega ing Spanyol, kita ngerti amarga ana tekanan saka Uni Eropa.

Kanthi lelang kasebut, kita kudu nggayuh 20% sing dijaluk Uni Eropa sajrone rong taun.

Jinis energi terbarukan

Ing China ana dalan kanthi panel surya. Iki minangka salah sawijining conto manawa kekuwatan gedhe wis nggunakake energi terbarukan kanthi kuat. Penjelasane gampang: biaya wis suda banget.

Revolusi sing ditindakake sawetara taun kepungkur yaiku biaya, amarga kurva sinau, wis saya suda wis dadi pilihan utama kanggo mbangun pabrik pembangkit listrik anyar ing kabeh negara ing saindenging jagad, energi terbarukan iki ”, njamin Heikki Willstedt, direktur Kebijakan Energi lan PREPA Perubahan Iklim.

Perusahaan Spanyol pengin mlebu sepur sing bisa dianyari

Kasunyatane, akeh perusahaan pengin milih dhuwit sing bisa dianyari, yaiku bank (Bankia utawa CaixaBank), perusahaan konstruksi, administrasi publik, distributor kayata El Corte Ingles, lan liya-liyane.

Bankia

Tuladhane Bankia, Nexus Energy bakal nyedhiyakake 100% listrik terbarukan menyang Bankia, nyedhiyakake total 2.398 poin pasokan, ing antarane bangunan kantor pusat lan cabang, kanthi konsumsi tahunan luwih saka 87 GWh. Nexus Energía nyedhiyakake salah sawijining tawaran sing paling kompetitif ing level ekonomi lan teknis, amarga alat optimisasi lan manajemen multipoint.

Aspek sing ditemtokake yaiku kerja optimalisasi kanggo kabeh kantor pusat lan cabang Bankia, sing tegese penting tabungan menyang bank. Kajaba iku, perusahaan listrik nindakake pasinaon lengkap ing saben titik pasokan kanggo nemokake kebutuhan sejatine energi listrik.

bank banyu

Conto liyane yaiku CaixaBank, entitas iki menehi kontribusi kanggo miwiti pabrik koogenerasi biomassa ing Viñales (Chile), minangka cara kanggo ngimbangi emisi CO₂ asale saka kegiyatan sajrone taun kepungkur. Ngetung tilas karbon lan proyek pendukung sing mbantu netralake minangka salah sawijining tumindak sing ngawujudake komitmen CaixaBank kanggo njaga lingkungan lan nglawan perubahan iklim.

Kasunyatane, ing Spanyol perusahaan energi terbarukan nemtokake target sing ambisius lan optimis. Dadi mandiri ing taun 2040 kanthi ngasilake listrik 100% kanthi cara sing bisa dianyari. Lan ing taun 2050 tekan dekarbonisasi lengkap.

Emisi CO2

Saiki kayane luwih ngimpi tinimbang kamungkinan, nanging bakal bisa ditindakake yen ana kekarepan politik. Mung kanthi cara iki ora ana bahan bakar fosil sing bakal digunakake sajrone 3 dasawarsa.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.