Peru maju energi biomassa

Wiwit jaman biyen Perú wis kasengsem karo energi terbarukan lan ing antarane kabeh jinis energi terbarukan sing menarik, Biomass minangka salah sawijining sing paling menarik kanggo Peru, negara sing tuwuh energi biomassa wis sawetara taun penting lan utamane ing pirang-pirang wulan pungkasan.

Saiki Perú entuk tenaga amarga energi biomassa, energi sing apik banget sing ngidini ngirit polusi lan bisa njaga lingkungan ing kahanan sing paling apik, prekara sing penting supaya warga bisa nikmati alam sing sampurna lan luwih apik kontaminasi ing kuthane.

Energi saka biomassa apik banget lan nawakake pilihan apik kanggo entuk energi terbarukan sing penting, kanggo sawetara negara duwe energi iki lan nambah kapasitas energi sajrone sawetara taun. Oalah, ing Peru sampeyan uga bisa ningkatake jinis energi liyane kayata srengenge utawa angin, supaya bisa nambah energi terbarukan sing luwih gedhe ing taun-taun kepungkur lan ningkatake kapasitas ngasilake energi sing ora bisa ngregedi.

Masa depan Peru lan akeh negara liya sing bakal liwat energi terbarukan Lan ing pangertene iki, Peru nambah akeh ing bidang sing bisa dianyari, ing kasus iki nambah energi ing Biomassa, yaiku jinis energi sing apik banget sing kudu dielingi.

Photo: flickr


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Erik ngandika

    "Nikmati polusi sing luwih apik"?

  2.   Francisco E. Acosta Gamarra ngandika

    Aku guru C, TA lan aku butuh informasi babagan panggunaan maneh sumber daya kita, lan aku yakin sampeyan bakal menehi ide lan inisiatif sing apik kanggo nggayuh proyek pendhidhikan anyar ing siswa sekolah menengah pertama. Aku yakin manawa kita minangka masarakat kudu ngurus lan nglindhungi lingkungan kita lan menehi warisan ekologis sing apik kanggo turune mbesuk. Aku matur nuwun sadurunge kanggo dhukungan terkenal lan tanpa syarat sing aku yakin bakal nampa saka sampeyan.