Omah ing Alcalá bakal entuk tenaga saka energi terbarukan

Tandatangan proyek

Sawetara 12.000 omah ing kutha Alcalá de Henares ing Madrid bakal bisa entuk manfaat saka proyek energi terbarukan sing diarani "Pemanasan Distrik Alcalá ”.

Dhasar adhedhasar jaringan panas kanggo omah-omah iki sing sumber energi bakal diwenehake kanthi konsentrasi energi surya lan biomassa.

Proyek kasebut wis ditandatangani kanthi anané Javier Rodríguez Palacios, Olga García, Alberto Egido lan Teo López (Walikota Alcalá de Henares, Wakil Walikota Pertama lan Konsili Warisan, Dewan kanggo Lingkungan lan perwakilan Pemanas Distrik Alcalá).

Gagasan proyek kasebut yaiku nggunakake panel surya lan panas kutha, saengga bisa nyedhiyakake Alcalá liwat energi terbarukan ing ndhuwur, kanthi biomassa minangka sing dadi dhukungan.

Wiwitan Pemanasan Distrik Alcalá kalebu udakara 12.000 omah ing kutha kasebut, uga kalebu perusahaan, lan ing tangan liyane, entuk nyuda tagihan energi saka populasi.

Perusahaan sing ngurus proyek kasebut bakal menehi informasi marang kabeh komunitas tetanggan sing pengin utawa bisa entuk manfaat saka inisiatif iki.

Saiki, Pemanasan Distrik Alcalá duwe wiwitan jangka menengah kanggo proyek kasebut.

Javier Rodríguez Palacios ujar manawa:

"Proyek kasebut duwe teknologi sing kuat, berkelanjutan lan uga ekonomi.

Kita seneng banget minangka Dewan Kutha kanggo mlebu persetujuan iki lan kolaborasi ing inisiatif iki kanggo nuduhake yen keberlanjutan ora kudu luwih larang ”.

Wakil walikota pisanan uga pengin nuduhake:

"Proyek sing teka ing kutha kasebut kanggo ningkatake kualitas urip.

Ing kasus kaya iki, kita nggawe pangowahan ing model energi amarga implementasine sistem sing nggunakake energi terbarukan bisa nyuda nganti 40 ewu ton CO2 saben taun, sing ateges ningkatake udara ing kutha kita ".


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.