Murcia nambah energi terbarukan kanthi pitulung lan subsidi

Murcia nambah efisiensi energi lan energi terbarukan

Kanggo nambah kapasitas generasi energi terbarukan, pamrentah menehi pitulung finansial sing nggampangake biaya investasi awal. Ing kasus iki, Menteri Tenaga Kerja, Universitas lan Bisnis Pamaréntah Murcia sing Bakal miwiti menehi pitulungan telung setengah yuta euro kanggo kabeh proyek tabungan, efisiensi energi lan energi terbarukan.

Tujuane yaiku kanggo nambah energi terbarukan ing saindenging wilayah lan ningkatake konsumsi dhiri. Siji saka telung proyek sing wis disubsidi karo bantuan yaiku kanggo konsumsi awake dhewe.

Khusus, konseling arep nyedhiyakake 1.993.884 euro kanggo 60 perusahaan kanthi syarat yen nggunakake dhuwit kasebut kanggo konsumsi dhewe, paningkatan efisiensi energi lan paningkatan sumber energi terbarukan.

Ing taun kepungkur ana 14 proyek konsumsi mandiri waris lan total subsidi Murcian kanggo konsumsi awake dhewe ana 900.439 euro.

Ngilangi perusahaan sing entuk bathi saka pitulung sing ana: 129.123 euro menyang 46 perusahaan kanggo nindakake audit energi; 1.207.759 euro nganti 67 kanggo nganyari tim; 206.689 euro nganti 10, kanggo nambah efisiensi proses produksi, lan meh rong yuta euro generasi lan konsumsi energi pungkasan kanthi sumber sing bisa dianyari.

Mesthi wae, nambah efisiensi energi lan ana energi terbarukan Iki pengaruhe ing tabungan energi lan emisi gas omah kaca sing nyumbang kanggo perubahan iklim. Ing kasus iki, implementasi proyek sing nambah efisiensi energi sing ditindakake amarga dana kasebut bakal ngirit 91.063 megawatt jam. Kajaba iku, bakal nyuda emisi gas omah kaca kanthi 10.411 ton CO2.

Iki mung njupuk proyek perbaikan efisiensi energi. Yen ngetung proyek sing kalebu energi terbarukan, kita bakal nyuda CO2 35.350 ton saben taun, amarga kasunyatan manawa 5.20 megawatt bisa diinstal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.