Meksiko lan pembangkit listrik biomassa anyar

pembangkit listrik biomas ing Meksiko
Iki diresmekake ing Veracruz, México sing anyar tanduran koogenerasi tenaga biomassa. Presiden Calderón ana ing acara iki, sing nuduhake pentinge diwenehake kanggo perusahaan jenis iki.

Kanthi wiwitan pabrik iki, kita bakal bisa ngirit luwih saka 3,6 yuta ton karbon dioksida saben taun Angka iki padha karo njupuk udakara 70.000 mobil ing dalan.

Iki tanduran listrik biomassa Iki dianugerahi pengakuan nasional kanthi penghargaan kanggo inovasi kanggo teknologi sing digunakake, bahan baku yaiku tebu bagasse nyambut gawe.

Energi biomassa sing digawe tanduran iki Bakal dadi kompetitif amarga 14 sen kw / jam bakal dibayar kurang saka konvensional.

Cogeneration minangka salah sawijining Sumber energi Apa maneh sing kepengin ngeksploitasi Meksiko. Mula, ana dhukungan negara penting sing dibayangke anane antara 30 utawa 40 proyek sing padha.

Meksiko ngupayakake ngasilake energi sing luwih resik lan mandheg gumantung karo bahan bakar fosil mula nyuda tingkat polusi.

Investasi pribadi ing prekara energi saliyane ngasilake proyek sing bisa ningkatake ekonomi lokal, mula positif banget yen usaha iki ditindakake.

Meksiko seneng negara-negara liyane ing Amérika Kidul Dheweke duwe kemungkinan akeh kanggo ngeksploitasi energi terbarukan nanging pangembangane isih gampang. Mung sawetara taun kepungkur, implementasine saka Teknologi resik kanggo produksi listrik lan energi.

Energi biomassa bisa uga dadi alternatif sing cocog ing babagan bahan bakar lan bentuk produksi energi.

Pramila penting kanggo terus berkembang lan ngembangake industri renewable energies ing negara-negara sing durung maju amarga bakal mbantu ningkatake kahanan sosial lan ekonomi ing jangka menengah lan jangka panjang. Saliyane nyuda nyuda polusi lingkungan.

SUMBER: Ekspansi CNN


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jerryk_tgi ngandika

    Kepiye aku bisa ngerti luwih akeh babagan tanduran iki, lan luwih ngerti? salam

  2.   Jorge Zent ngandika

    Sapa jeneng perusahaan kasebut? apa dheweke adol kanggo umum? utawa loro distributor?