Cara njupuk kauntungan saka banyu udan

Panen banyu udan

Banyu udan duwe sawetara kualitas sing cocog kanggo macem-macem panggunaan ing omah. Yen sampeyan manggon ing propinsi sing akeh udan, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka lan kumpul Banyu iki kanggo digunakake mengko, luwih gampang tinimbang kayane, cukup pasang bak ing teras lan udan ambruk utawa nambah sistem lan nglumpukake banyu udan sing asale atap saka omahmu.

Banyu udan sing tiba ing payon sampeyan bisa disalurkan talang diarahake menyang wadhah sing ditutupi supaya banyu ojo reged, tinggal bolongane tiba saka got. Banyu bakal tekan tank sing bisa dibuwang utawa dikubur, digawe saka beton utawa plastik utawa dekorasi lan kapasitase gumantung saka panggunaan sing bakal diwenehake lan jumlah udan sing biasane tumiba ing kutha sampeyan. Sampeyan kudu nyelehake a nyaring Kanggo ngemot godhong lan residu padhet liyane lan saringan liyane kudu nyegah mlebu kewan.

Sawise ing simpenan sampeyan kudu nggawe jaringan supaya disebarake menyang omah sing sampeyan butuhake. Sampeyan kudu dadi sumber tambahan kanggo jaringan asal sing asli nanging ora dicampur. Yen banyu ing tank wis entek, saklar bakal ngidini banyu saka jaringan normal sirkulasi. Desain jaringan banyu udan diarahake menyang papan ing omah sing pengin sampeyan gunakake, bisa didhukung dening pump. Ana perusahaan sing adol lan nginstal peralatan iki utawa sampeyan bisa nindakake dhewe yen sampeyan duwe ilmu babagan pipa.

Banyu iki iku resik, gratis, jeruk nipis, lan koleksine ora kalebu pengeluaran sing gedhe banget. Panggunaan biasane kanggo inodoro, mesin cuci, mesin cuci piring, banyu kanggo kolam renang, reresik omah lan kanggo nggawe kita kebon (tanduran lan wit) lan kebon kebon kulawarga dadi luwih lestari.

Ing provinsi kayata Galicia sing biasane udan udan deres, akeh kulawarga sing wis nginstal sistem daur ulang banyu udan ing omah, Banyu omben 50 persen, kaluwihan kanggo ekonomi domestik lan kanggo lingkungan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   oscar ngandika

    Aku kepengin ngerti carane nggawe filter kanggo banyu udan pisanan