Forestalia nyapu lelang sing bisa dianyari

Tembok turbin angin

Kaya sing diwartakake saka Union Photovoltaic Spanish (UNEF), energi angin wis dadi ahli waris utama kompetisi kanggo kapasitas anyar sing bisa dianyari saiki, tanggal 17 Mei.

El Klompok Forestalia wis bisa dianugerahi luwih saka setengah saka 2.000 megawatt (MW) kekuwatan sing ditindakake Menteri Energi kanggo menehi dorongan anyar kanggo sektor kasebut.

Kaya sing dikonfirmasi dening perusahaan Aragon menyang media, entuk 1.200 megawatt (MW) sing dheweke bakal berkembang utamane ing proyek ing Aragon. 

Taun kepungkur, ing lelang sing mungkasi moratorium energi terbarukan, klompok kasebut dipimpin Fernando Samper (Kehutanan) Iki dianugerahi tenaga angin luwih saka 400 MW -300 MW lan luwih saka 100 MW biomassa saka 700 MW sing digunakake.

In total, wong Aragon wis milih 1.500 MW kapasitas angin ing antarane kaloro tender lan duwe kapasitas dipasang 277,5 MW ing komunitas kasebut, disebarake ing 13 peternakan angin.

Anane peternakan angin

'Lelang makro' sing bisa dianyari bisa dadi taruhan 2.000 MW, bisa diupgrade dadi 3.000 MW yen asil lelang nawakake harga kompetitif, kaya sing dituduhake dening Menteri Energi. Nyatane, blok sing dialokasikan ngluwihi 2.000 megawatt sing dibahas ing ndhuwur.

Loro saka Kehutanan, perusahaan liyane uga menang sawetara blok. Contone Gamea konfirmasi bakal menang blok 206 MW. Kanggo bagean kasebut, miturut sumber industri Gas Alam Fenosa wis entuk udakara 600 MW. Enel Green Power Spanyol - anak perusahaan Endesa-, bakal dianugerahi 500 MW. Nanging, IberdrolaKangge, ora bakal entuk blok apa wae sing ditawakake.

Geni gas alam

Lelang kasebut, dikembangake dening Operator Pasar Listrik Spanyol (OMIE), ditindakake esuk iki lan pencocokan ditutup udakara tengah wengi. Asil definitif bisa beda-beda gumantung saka résolusi sumber daya sing bisa ditindakake, nunjukake sumber industri. Ing lelang nomer loro iki, Kementerian wis ngunggahake kaping telu garansi sing bakal diwenehake supaya proyek kasebut bisa ditrapake padha seneng urip finansial sing dibutuhake.

Ora ana Komisi Nasional Pasar lan Kompetisi (CNMC) sarujuk, sing duwe wektu 24 jam, lan Menteri Energi ndhukung dheweke.

Tujuan lelang sing diluncurake Pamrentah yaiku ngidini ngenalake teknologi paling anyar sing bisa larang regane biaya lan panggilan kasebut ngidini Spanyol maju kanggo nggayuh tujuan komunitas ing bidang energi terbarukan kanggo taun 2020.

UNEF bakal menehi komplain menyang Uni Eropa

Energía ngumumake lelang kasebut netral kanthi teknologi. Nanging, saka sektor fotovoltaik dianggep padha kasusahan. Dadi Uni Nasional Perusahaan Fotolotais (UNEF) diajukake banding ing Pengadilan Tinggi babagan peraturan sing ora ditindakake Iki menehi jam produksi luwih sithik lan mula ora ana gandhengane. Sanajan lelang wis kedadeyan, prosedur iki sadurunge pengadilan dilanjutake. Nanging, sumber industri nganggep manawa angel banget kanggo makmur.

Tenaga kerja panel surya

Senadyan mangkono, sawise ngrampungake lelang, sing wis rampung tanpa megawatt tunggal, pindhah menyang fotovoltaik, UNEF negesake manawa bakal menehi komplain karo Direktorat Jenderal kanggo Kompetisi Komisi Eropa, ngerti manawa tawaran kasebut ora tundhuk karo netralitas teknologi prinsip. "Dheweke ora ngidini kita nduduhake daya saing kita."

Ing lelang iki, tenaga angin bisa nggawe diskon maksimal investasi sing didadekake 66,01%, dene fotovoltaik bisa diskon 59,84% kanggo investasi sing bakal digawe. Teknologi liyane bisa ngasilake diskon meh 100%.

Forestalia

Kelompok Forestalia lair ing Zaragoza ing taun 2011, asil saka a karir bisnis dawa sadurunge promosi energi terbarukan, utamane ing taneman energi lan energi angin wiwit taun 1997.

Saiki duwe taneman energi ing Spanyol, Prancis lan Italia; mbangun ing pabrik pelet paling gedhe lan splinter negara ing Erla (Zaragoza); promosi tanduran listrik biomassa ing Aragon, Komunitas Valencian lan Andalusia, lan macem-macem peternakan angin, utamane ing Aragon.

energi biomassa saka sisa-sisa unsur alas

Tanggal 14 Januari 2016, Grup Forestalia minangka pemenang lelang paling gedhe saka Menteri Industri, Energi lan Pariwisata kanggo alokasi skema remunerasi tartamtu menyang fasilitas anyar kanggo produksi listrik saka teknologi angin lan biomassa. Ing energi angin, Grup Forestalia dianugerahi 300 MW, saka 500 MW dilelang; lan ing biomassa, entuk 108,5 MW biomassa, saka 200 MW sing dilelang.

Munculé Group Forestalia ing pasar energi bakal ngasilake efek sing positif banget: Forestalia komitmen karo pasar sing terbuka, kompetitif, lan transparan, efisiensi dhuwur, biaya murah lan, pungkasane, entuk manfaat luwih akeh kanggo rega konsumen


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.