irigasi efisien

Irigasi tetes ing omah

Ing artikel iki, kita ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo nggawe sistem irigasi tetes omah dhewe.

formulir dekorasi sing bisa dianyari

Lampu surya krasan

Ing artikel iki, kita nyritakake kabeh sing kudu dingerteni kanggo sinau babagan nggawe lampu surya krasan. Sinau luwih lengkap ing kene

cahya ing omah

Dimmer

Kita mulang sampeyan kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan dimmer, ciri lan operasi. Sinau luwih lengkap babagan kene.

kebon vertikal daur ulang

Kebon tegak

Ing artikel iki, kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan kebon vertikal lan ciri-cirine.

omah pasif

Omah Pasif

Sinau ing kene kabeh rincian babagan omah Passive, jinis omah kanthi arsitektur bioklimatik sing efisien.

kompor gas

Kompor gas

Ing artikel iki, kita nyritakake kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan kompor gas lan cara kerjane. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Kompor kayu murah

Kompor kayu

Kita ngandhani kanthi rinci babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan kompor kayu. Sinau luwih lengkap babagan jinis lan ciri-cirine.

piranti empuk banyu

Pelembut banyu

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan cara kerja piranti lunak pelembut banyu lan apa mupangate. Sinau luwih lengkap babagan kene.

Kalanchoe

kalanchoe

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani ciri, panggunaan lan perawatan Kalanchoe. Sinau luwih lengkap babagan tanduran sing apik iki kanggo dekorasi.

Formasi oven lempung

Oven lempung

Ing artikel iki, kita nuduhake bahan-bahan sing dibutuhake ing oven lempung lan cara nggawe langkah demi langkah. Ketik ing kene kanggo ngerti luwih lengkap.

omah kaca omah

Omah kaca omah

Ing artikel iki, kita ngandhani apa omah kaca omah lan kaluwihan apa sing diduweni. Sinau babagan cara nggawe omah kaca ing omah sampeyan.

Perapian bioethanol

Perapian bioethanol

Kita ngandhani kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan tungku bioethanol. Ngerti kaluwihan lan kekurangan utama perapian kasebut.

Ngirit energi

Ngirit energi

Ing artikel iki, kita menehi tips supaya bisa ngetrapake energi ing omah. Sinau babagan cara supaya omah sampeyan luwih lestari.

Tabel didaur ulang

Sinau daur ulang perabotan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan sawetara ide asli kanggo sinau babagan daur ulang perabotan lawas ing omah. Aja nganti lali!

arsitektur bioklimatik

Arsitektur bioklimatik

Arsitektur bioklimatik nggunakake bahan cerdas kanggo mbangun omah sing lestari. Ketik ing kene kanggo ngerti kanthi jero.

Keuangan energi terbarukan Castilla-La Mancha

Castilla-La Mancha menehi subsidi energi terbarukan

Castilla-La Mancha bakal promosi subsidi energi lan energi sing bisa dianyari. Energi terbarukan sing dipilih yaiku energi panas bumi, angin lan fotovoltaik supaya bisa ana ing omah, komunitas lan perusahaan.

TPA-uwuh

Mbuwang sampah

Mangkene pengaruh mbuwang sampah ing lingkungan. Kita bakal ngandhani babagan carane sampah mengaruhi kualitas udara, lemah lan banyu sing dikonsumsi.

Apa sing diarani aeroterapi?

Aerothermal njupuk kauntungan saka energi sing ana ing udhara, iki terus nganyari, nggawe hawa dadi sumber energi sing ora entek.

Omah surya, omah mbesuk

Omah surya bisa macem-macem jinis kanthi kaluwihan kayata panel surya, konsumsi banyu sithik. Omah-omah mbesuk ana kene.

Pemurni udara ionisasi

Wiwitane larang, rame lan ora ramah lingkungan. Saiki, pemurni udara ionisasi dirancang kanggo ngresiki hawa sing dihirup.

Tips kanggo ngumbah sandhangan tanpa kontaminasi

Umbah-umbah minangka salah sawijining tugas sing ditindakake kanthi rutin tanpa ngukur akibat, ngombe banyu akeh (biasane bisa diombe) lan deterjen. Ayo ndeleng sawetara tips kanggo wisuh sandhangan tanpa kakehan polusi.

Pasar prabotan karton

Durung suwe iki, mebel kardus lan obyek minangka tandha eksentrikitas sawetara seniman. Nanging, wis suwe, prabotan karton wis siyap, ganti ngganti mebel kayu tradisional.

Prabotan pring

Prabot pring minangka pilihan sing ramah lingkungan kanggo omah utawa kantor

Mupangate minyak daur ulang

Nalika ngeculake minyak goreng utawa minyak mobil ing wastafel, kita bakal nyebabake kerusakan segara lan segara amarga nggawe film anti banyu sing ngalangi srengenge lan ijol-ijolan oksigen saka urip segara.

Panen banyu udan

Cara njupuk kauntungan saka banyu udan

Banyu udan bisa migunani kanggo macem-macem panggunaan ing omah, sampeyan bisa nglumpukake lan nyalurake kanggo nyuda konsumsi banyu ngombe ing omah, ngewangi lingkungan.

Oven gelombang mikro kanthi macem-macem program masak

Cara nggawe gelombang mikro lan ngirit energi

Masak ing gelombang mikro ngirit antara 60 lan 70 persen konsumsi energi, miturut IDAE. Ing artikel iki, kita nerangake carane masak ing gelombang mikro supaya bisa ngasilake asil sing apik.

Omah bioklimatik

Omah bioklimatik (1). Orientasi kidul

Omah kanthi nggunakake lingkungan kanggo ngoptimalake sumber daya lingkungan minangka mekanisme ngirit energi, dhuwit lan nindakake konstruksi sing ngurmati lingkungan.

Kulkas greenfreeze

Kulkas teknologi Greenfreeze minangka kulkas paling ramah lingkungan utawa lingkungan

Kondisioner surya

Produk sing ramah lingkungan dadi umum ing kabeh wilayah, nanging minangka salah sawijining sektor ...

Mupangate biogas

Biogas minangka cara ekologis kanggo ngasilake gas. Iki diasilake kanthi dekomposisi sampah utawa bahan organik. Ing…