Hotel NH duwe komitmen kanggo daur ulang

Hotel NH Iki minangka salah sawijining perusahaan hotel paling penting. Dheweke bubar ngrampungake perjanjian karo Yayasan ECO-WEEE. Inisiatif iki kanggo nyelehake ing 174 fasilitas rantai hotel ing Spanyol, wadhah kanggo daur ulang unsur elektronik lan listrik.

Tujuane yaiku supaya hotel dadi poin sing resik lan bisa promosi Daur ulang produk kasebut kalorone dening pelanggan, pangguna lan karyawan sing nindakake kegiatan ing kana.

Warta sing apik yaiku yen ana kenaikan ing papan sing sampah disimpen kanggo daur ulang mengko, amarga luwih akeh wong bakal duwe papan cedhak kanggo ninggalake produk sing wis ora migunani maneh.

Wadah sing digunakake dening ECO-WEEE nduweni kualitas pabrik kanggo nyelehake jumlah akeh sampah nanging ing papan cilik, sing cocog banget karo kabutuhane hotel NH.

Saben kontainer duwe kompartemen kanggo nyedhiyakake macem-macem jinis sampah kayata peralatan listrik lan cilik, tabung neon, bolam, baterai, ponsel, lsp.

Perusahaan hotel iki wis pirang-pirang taun nggawe tindakan kanggo ngurus lingkungan lan lingkungane luwih apik efisiensi energi, nyuda konsumsi banyu lan nyuda Emisi CO2, kanthi strategi kasebut, dadi masalah supaya manajemen bisa lestari.

NH Hoteles wis nampa sawetara penghargaan kanggo kinerja lingkungan lan kerja keras kanggo nyuda tilas karbon, nggawe conto kanggo perusahaan liyane.

Dhukungan kanggo daur ulang iki penting banget ora mung kanggo ngidini sampah dikoleksi amarga nyengkuyung pakulinan iki ing masarakat.

Luwih akeh perusahaan sing kolaborasi ing prekara lingkungan lan khususe daur ulang, jumlah sampah bisa dikurangi lan bisa diolah kanthi tepat kanggo ngindhari kontaminasi.

NH komitmen kanggo daur ulang, nanging sektor liyane uga kudu ngupayakake fungsi sosial lan pitulung.

SUMBER: Tenaga sing bisa dianyari


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.