Energi angin Jepang ngliwati rong perusahaan Spanyol

Platform angin lepas pantai SATH

Loro perusahaan Spanyol, Saitec Offshore Technologies lan Univergy, Leioa, Bizkaia lan Madrid-Albacete dheweke nembe mlebu perjanjian nggawe SPA (Perusahaan Tujuan Khusus) sing dimaksud karo Perusahaan Tujuan Khusus.

Tujuan sing diusulake yaiku nggawe proyek ngambang ing Jepang kanthi teknologi SATH.Teknologi SATH sing dikembangake dening perusahaan rekayasa Basque Saitec, adhedhasar platform ngambang beton sing dipencet sing kasusun saka 2 lambung silinder lan horisontal, uga duwe ujung kerucut lan saling gegandhengan karo struktur batang ing bagean.

Ngerteni perusahaan Spanyol

Univergy Internasional ditetepake minangka:

"Perusahaan Spanyol-Jepang khusus kanggo pangembangan proyek energi terbarukan sing wis luwih akeh ngerti (kepiye) luwih saka 20 taun sajrone pangembangan proyek pembangkit energi terbarukan lan portofolio proyek sing lagi dikembangake luwih saka 3,1 gigawatt (3.100 megawatt, MW)".

Teknologi Saitec Offshore:

Iki minangka spin-off teknik Saitec, digawe sekitar Teknologi ngambang SATH, sing duwe kekayaan intelektual sing dikontrol kanthi lengkap. Didhisiki ing 2016, perusahaan Basque iki wis totoan wiwit wiwitan babagan solusi ngambang minangka cara kanggo ngatasi alangan sing ana gandhengane karo jerone banyu.

Kontribusi

Universitas, sing wis ana ing 12 negara liyane, nyumbang kanggo perusahaan anyar (SPA) kanthi kontribusi "know-how" kanggo pangembangan proyek pabrik lepas pantai ing wilayah Jepang, ing endi posisi dominan bisa diraih sajrone 5 taun kepungkur.

Kajaba iku, dheweke nggawe proyek angin lepas pantai kanthi gunggunge 800 MW.

Ing sisih liyane, Saitec Offshore nyumbang kanggo SPA (Perusahaan Tujuan Khusus) kanthi "know-how" teknisi kanggo nyedhiyakake teknik dhasar sing dibutuhake kanggo ngasilake desain kanggo pangembangan proyek lepas pantai ing mangsa ngarep kayata: pambangunan proyek, pilihan peralatan lan implementasi solusi teknologi SATH.

Ignacio Blanco, Presiden Eksekutif Univergy Internacional nuduhake:

"Kesepakatan iki sing nyawijikake Saitec lan Univergy duweni nilai strategis sing dhuwur kanggo pangembangan proyek pabrik lepas pantai, amarga pengalaman saka kalorone perusahaan ing sektor ekonomi iki, uga amarga teknologi ngambang STAH".

Kanggo bagean kasebut, presiden Grup Saitec, Alberto Galdós Tobalina, ujar manawa:

"Kesepakatan iki nyakup gabungan loro perusahaan kanthi kehadiran internasional sing kuat sing nyedhiyakake pengalaman ekstensif ing teknologi kanthi solusi canggih ing proyek luar negeri kayata STAH".

Yen pengin, sampeyan bisa nonton wawancara Luis González Pinto saka Saitec.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.