Dheweke mriksa penyebab kecelakaan tanker minyak Sanchi

 

kacilakan tanker

Minggu kepungkur kapal tanker Iran Sanchi tenggelam sawise tabrakan karo kapal pengangkut Hong Kong. Saiki, panguwasa Tiongkok ndeteksi manawa, sawise tabrakan kasebut, ana lunyu lenga udakara 10 mil (18,5 kilometer).

Apa pengaruh minyak slick iki?

Dheweke neliti kothak ireng tanker Sanchi

Kanggo netepke pengaruh sing bisa ditrapake tumpahan minyak, Teknisi Administrasi Samudra Negara nyinaoni babagan jembaré tumpahan kasebut. Tanker iku ngeterake 136.000 ton minyak kental.

Sebagean kargo kasebut kobong sajrone kobongan sing ngentekake kapal suwene seminggu, sawise tabrakan karo kapal dagang tanggal 6 Januari ing perairan Laut China Wétan.

Teknisi kasebut wis bisa nylametake kothak ireng tanker kasebut kanggo neliti sebab-sebab sing nyebabake kacilakan kasebut.

Ngurangi pengaruh

tanker sanchi

Saka Jepang lan Korea Selatan, akeh media lan kapal sing nulungi China supaya bisa mateni Sanchi lan nylametake kru kasebut.

Kabeh 32 kru diprakirakake tiwas, sanajan mung telung awak sing wis mari.

Warta ekonomi Cina Caixin nyebutake sawetara ahli babagan keamanan maritim lan biologi lan dheweke setuju yen Sanchi kudu dibom supaya bahan bakar kasebut dibakar sadurunge klelep, amarga nggawa udakara 2.000 ton minyak bahan bakar abot.

Ngeculake tanker dhewe minangka pilihan paling ala sing bisa ditindakake, amarga bakal terus ngetokake minyak saka amben ing jero banyu. udakara 100 meter, ngrusak kabeh flora lan fauna ing sekitar lan sumber daya nelayan.

Iki minangka bencana lingkungan sing mung ngrusak lan ngrusak ekosistem laut ing donya. Sanalika alasane kacilakan dingerteni, bisa ditindakake supaya ora kacilakan kaya iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.